TORNAR
PUBLICITAT

Finalitza la urbanització d'un tram del carrer la Creu, a la Llacuna

El cost de les obres ha estat d’uns 76.500 euros

societat
Dimecres, 15 febrer 2017. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Les obres que han costejat els veïns i el consistori han implementat infraestructures de xarxa bàsiques i complementàries en aquest sector. L'execució s'ha fet amb mínimes afectacions sobre la circulació i l'accés a les cases de particulars. 

PUBLICITAT

L'Ajuntament de la Llacuna ha finalitzat la urbanització del tram del carrer la Creu que comprèn els números 12 i 24. La intervenció s'emmarca en el pla municipal per a completar les infraestructures urbanístiques demandades per la consolidació d'habitatges i edificis del nucli urbà de la Llacuna. Les obres han abastat 340 metres quadrats. El cost total de ha estat de 76.507,92 euros finançats pels veïns del carrer de la Creu i l'Ajuntament de la Llacuna.

Aspecte actual de la zona on s'han fet les obresEl tram en concret, que acaba en cul de sac, dóna accés i façana a vàries finques edificades i no comptava ni amb les xarxes bàsiques (rasants, serveis d'abastiment d'aigua, subministrament d'energia elèctrica, telecomunicacions o sanejament) ni amb les complementàries (paviment, enllumenat públic o mobiliari urbà). S'han resolt altres dèficits, com la pendent del carrer sense urbanitzar, que provocava l'evacuació de les aigua de pluja cap a l'interior de finques particulars. Calia també definir les rasants, les obres de les xarxes de serveis, l'enllumenat públic i la pavimentació del carrer.

Les obres del projecte han inclòs el moviment de terres, anivellament del terreny i rases per a serveis, la construcció de la xarxa de serveis relatius a clavegueram, xarxa aigua potable, xarxa distribució elèctrica, xarxa de gas i enllumenat públic, i la pavimentació del vial.  L'execució de les obres s'ha fet sense que afectés la circulació dels vianants, els accessos dels diferents itineraris de la zona i l'accés dels vehicles a les entrades i les sortides dels garatges particulars propers.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.