TORNAR

La fundació privada Mútua Igualadina dona tres ordinadors portàtils al centre socioeducatiu La Peça d'Igualada

Per combatre la bretxa digital

societat
Dilluns, 8 juliol 2024. 03:00. Anoiadiari.
D'un cop d'ull

La Peça és l’espai socioeducatiu de la Fundació Camins a la ciutat d’Igualada, juntament amb l’Escola Pia Igualada i la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada.

La Fundació Camins, dedicada a l'acompanyament d'infants i joves en situació de vulnerabilitat, ha anunciat la recent incorporació de tres ordinadors portàtils al centre socioeducatiu La Peça d'Igualada. Aquests dispositius, donats per la Fundació privada Mútua Igualadina, permetran oferir suport digital als infants i joves que participen en les activitats del centre, ajudant a combatre la bretxa digital que afecta les famílies en risc d'exclusió social.

Gràcies a aquesta aportació, els 47 infants i joves que actualment assisteixen a La Peça podran utilitzar els ordinadors per realitzar les seves tasques escolars i aprendre a fer un ús responsable i eficient de les tecnologies digitals. Aquest recurs és essencial per garantir que els nens i nenes puguin desenvolupar habilitats tecnològiques imprescindibles per al seu futur acadèmic i professional.

La Peça és un espai d'atenció educativa i d'inclusió dissenyat per potenciar i consolidar les habilitats socioemocionals dels infants i adolescents, a més d'acompanyar les seves famílies. Treballen amb infants i adolescents d'edats compreses entre els 6 i els 16 anys, oferint una tasca educativa i preventiva des de l'educació social durant el seu temps lliure. Aquest acompanyament es duu a terme gràcies a la col·laboració de professionals i voluntaris que proporcionen recursos com el reforç escolar i l'educació en el lleure, entre d'altres.

La Fundació Camins reafirma així el seu compromís d'acompanyar infants i joves en situació de vulnerabilitat, oferint-los les eines necessàries per accedir a un futur millor a través de l'educació. Amb aquesta iniciativa, es fa un pas important cap a la reducció de la bretxa digital i es promou la inclusió tecnològica d'aquells que més ho necessiten.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.