TORNAR

El govern montbuienc informa al veïnat de Vista Alegre sobre la reforma de la Plaça de la Unió

També, en aquest sector de Montbui, s’estudia modificar els estacionaments quinzenals

societat
Dissabte, 2 octubre 2021. 03:00. Francesc Vilaprinyó i Albareda.
D'un cop d'ull

Segons el consistori serà una inversió de 225.000 euros. Ara mateix està en fase de licitació. S'ha comptat amb les aportacions del veïnat a través d'un procés participatiu realitzat amb el suport de l'Associació de Veïns Vista Alegre.

La plaça de la Unió de Vistalegre va ser l'escenari d'una reunió explicativa amb els veïns i veïnes de la zona per informar de l'inici imminent de les obres de la plaça de la Unió. També se'ls va explicar el projecte de reforma d'aquest espai ubicat en un dels extrems del Nucli Urbà. L'alcalde Jesús Miguel Juárez i els regidors del govern Coral Vázquez, Adrià Castelltort i Jordi Bòria van ser presents en aquesta trobada, conjuntament amb l'arquitecte municipal Àngel Balaguer i amb el director d'obra Joan Batlle.

Els representants del consistori van detallar el projecte, on es poden diferenciar tres espais clarament diferenciats. Una primera zona de terrassa superior, la qual quedarà destinada a un ús de pista de futbol. Aquesta zona està projectada amb paviment de sauló i quedarà separada respecte al carrer Jaén mitjançant un talús i una grada doble de pedra natural fent d'element de contenció de terres. A la part superior del talús hi haurà una jardinera acompanyant la vorera superior amb arbrat d'alineació nou. Aquest arbrat dona ombra a la zona de grades.

També hi ha la previsió d'una terrassa inferior, on se situen els nous jocs infantils dins d'un sorral tot respectant la retícula de moreres i plàtans existents. Aquesta zona també es contempla com a mirador del riu Anoia i la zona fluvial. I per últim queda la zona de connexió amb el Parc fluvial de l'Anoia. Sense modificar la topografia existent, s'adequarà aquest camí, ja que dona accés a la plaça per les dues terrasses. Al final de la reunió, els veïns i veïnes van poder conèixer també una proposta per modificar els estacionaments quinzenals de la zona i també van preguntar sobre diferents qüestions de l'actualitat municipal.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.