TORNAR

La xifra de grups escolars a l'Anoia tancats per la pandèmia baixa a 21

Aquest dimarts 2 de febrer, hi ha 513 persones en aïllament

societat
Dimarts, 2 febrer 2021. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

En paral·lel a la reducció de les taxes de transmissió i del risc de rebrot, per primer cop en aquest trimestre, les dades de grups escolars confinats baixen. Dels 90 centres llistats a l'Anoia, només 14 tenen algun grup aïllat. 

Segons les darreres dades del Departament d'Ensenyament, hi ha 21 grups escolars confinats a l'Anoia. Per primer cop des que va recomençar el curs lectiu, les xifres de grups escolars a l'Anoia en aïllament han caigut. La setmana passada van arribar a 37, amb alguns centres que tenien fins a set grups amb els alumnes a casa.

Aquest dimarts hi havia set centres amb dos grups aïllats: el Marquès de la Pobla de Capellades, el Monalco, l'Escola Pia, les Escolàpies, l'INS Molí de la Vila, l'INS Guinovarda i l'Escola el Turó. Set altres centres tenen un sol grup en confinament: la Mare del Diví Pastor d'Igualada, l'escola Pompeu Fabra de Vilanova del Camí, l'INS Milà i Fontanals, l'institut-escola de Piera, l'INS Joan Mercader, l'Antoni Gaudí de Montbui i l'escola Dolors Martí d'Igualada. En total, hi ha 513 alumnes, docents i personal dels centres aïllats.

Les dades dels casos COVID-19 als centres educatius s'obtenen del buidatge de les dades que cada centre introdueix a l'aplicació Traçacovid. Aquesta aplicació dona suport als ​centres educatius en el marc del Protocol de casos COVID-19 als centres educatius​​. El Departament d'Educació les actualitza diàriament a través del seu portal. La darrera actualització és dimarts 2 de febrer. 

CONSULTA AQUÍ LES DADES I GRÀFICS DE L'EVOLUCIÓ, DIA A DIA, DE LA COVID-19 A IGUALADA I L'ANOIA


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.