TORNAR

L’Hospital organitza la XXVII Reunió de Ginecòlegs i Obstetres de les comarques catalanes

IV Reunió de Llevadores i DUI

societat
Dijous, 1 octubre 2009. 18:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El Servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’Hospital d’Igualada organitza aquest divendres 2 d’octubre, la XXVII Reunió de Ginecòlegs i Obstetres de les comarques catalanes i la IV Reunió de Llevadores i DUI de les comarques catalanes. Aquesta trobada anual, en la que hi participen ginecòlegs, llevadores i diplomats en infermeria de tots els hospitals catalans, és un esdeveniment important per a tots aquells professionals que desenvolupen la seva activitat en l’àmbit d’un hospital comarcal, ja que suposa una gran oportunitat de compartir experiències, progressos i dificultats.
PUBLICITAT

Indiscutiblement, els hospitals comarcals de Catalunya assumeixen una tasca important quant a la prevenció, el diagnòstic i el tractament de les patologies en obstetrícia i ginecologia. Tot això es desenvolupa en unes condicions particulars i moltes vegades els professionals d’aquests hospitals es poden sentir poc valorats o en condicions d’inferioritat pel que fa a medis respecte a altres hospitals.

La XXVII Reunió dels Comarcals pretén ser una jornada en la qual tots puguin exposar les seves realitats i els seus resultats amb l’objectiu principal de què tothom hi participi.

La Jornada, que tindrà lloc a l’Ateneu Igualadí, aplegarà un bon nombre de professionals del sector, i s’exposaran les noves tècniques de diagnòstic i tractament que es van introduint en els hospitals d’aquest nivell. També col•laboren en la Reunió, a més de metges, llevadores i diplomats d’infermeria, treballadors socials i fisioterapeutes, per tal de donar una visió el més àmplia possible del treball interdisciplinari d’aquests Serveis de Ginecologia i Obstetrícia.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.