TORNAR

Ig-nova Ocupació obre l'Espai TIC per a persones en recerca de feina

societat
Dimecres, 21 abril 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Al nou espai s'hi fan sessions presencials per aprofundir en el coneixement de les tecnologies de la informació per als usuaries que encara desconeixen aquestes eines. Totes les sessions que s'hi imparteixen són gratuïtes.

PUBLICITAT

El Servei d'Ocupació d'Ignova, vinculat al Departament de Dinamització Econòmica de l'ajuntament d'Igualada, ha posat en marxa l'Espai TIC, un nou servei pensat per aquelles persones que estan buscant feina. Aquest nou servei s'ha creat amb un doble objectiu: per una banda, proporcionar a l'usuari un espai on pugui fer recerca intensiva de feina amb l'ajuda i assessorament d'una tècnica i, per altra, que pugui assolir coneixements bàsics en les principals eines i aplicacions TIC que li permetin assolir l'autonomia en la recerca de feina i en la gestió de procediments administratius en línia bàsics.

Aquest servei ofereix cada setmana sessions presencials d'Eines TIC. Les classes inclouen, per exemple, nocions del funcionament del correu electrònic, Internet o de Google
Dirve, entre d'altres, i també sessions de recerca de feina on es treballa el currículum, els canals de recerca de feina i xarxes com Xaloc o FeinActiva. Totes les sessions són gratuïtes i l'usuari podrà realitzar totes aquelles que cregui convenients per optimitzar el seu procés de recerca de feina. Les persones interessades poden inscriure's presencialment a Ignova Ocupació, situat al Carrer Lleida, 78 o també trucant al 938055710 o enviant un correu electrònic a bonetj@aj-igualada.net.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.