TORNAR

Igualada acollirà la Fira del Verd Urbà i la Biodiversitat del 24 al 26 d’octubre

societat
Dilluns, 8 juliol 2024. 03:00. Anoiadiari.
D'un cop d'ull

La Diputació de Barcelona i l’Ajuntament d’Igualada estan treballant conjuntament en l’organització de la Fira del Verd Urbà i la Biodiversitat. Aquesta primera edició, que se celebrarà a Igualada del 24 al 26 d’octubre, s’impulsa per potenciar la transformació verda dels espais públics dels municipis, plenament alineada amb els objectius de desenvolupament sostenible i amb la qualitat de vida i la salut de la ciutadania.

A la Fira es podrà trobar informació, demostracions i solucions d’àmbits com arboricultura, reg i drenatge, subministrament de plantes, solucions tecnològiques, substrats i encoixinats, control de plagues, productes fitosanitaris i adobs, maquinària, foment de la biodiversitat, murs i terrats verds, bioenginyeria, horts urbans, serveis forestals, educació ambiental, revegetació de talussos i  senyalització.

Així doncs, en un mateix espai es reuniran els professionals, les empreses, els responsables polítics i tècnics i les brigades municipals encarregats de la gestió del verd urbà i la biodiversitat. A més a més dels estands professionals, també tindrà lloc un congrés tècnic paral·lel que permetrà aprofundir en alguns temes comuns a les problemàtiques i a les necessitats dels municipis.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.