TORNAR

Igualada destina aquest estiu més de 100.000 euros al manteniment i la millora dels centres públics de la ciutat

El CEIP Emili Vallès rep una partida de 115.600 euros de la Diputació per estabilitzar el talús del Torrent de l’Espelt

societat
Dijous, 11 juliol 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Del global dels 100.000 euros, el bloc principal anirà destinat a la millora de les instal·lacions elèctriques al CEIP Gabriel Castellà. Les actuacions formen part del Pla Plurianual de Millora i Manteniment dels Centres Escolars que va entrar en vigor l'any 2015. Per Maria Moix Romero

Marisa Vila FOTO: ACNL'Ajuntament durà a terme al llarg dels mesos d'estiu, per tal de no interferir en l'activitat regular dels centres, un conjunt d'actuacions amb l'objectiu de millorar les instal·lacions o els accessos de quatre centres públics de la ciutat. Aquestes actuacions formen part del Pla Plurianual de Millora i Manteniment dels Centres Escolars que va entrar en vigor l'any 2015. Acostumen a ser els centres els qui es posen en contacte amb l'Ajuntament per constatar quins són els canvis necessaris i a partir de totes les propostes es divideix el pressupost segons la prioritat i la urgència de la reforma. La regidora Marisa Vila presentava aquest dimecres aquest pla, que contempla una inversió total de 100.000 euros.

D'aquests 100.000 euros, 30.000 aniran destinats a l'adequació de les instal·lacions elèctriques de baixa tensió de l'escola Gabriel Castellà, 14.000 en la millora de l'accés a la Biblioteca del Ramon Castelltort pel carrer Comarca, 2.600 per la inserció de material antilliscant a les escales del nucli central del Garcia Fossas i la resta per l'arranjament de les cobertes i l'adequació dels lavabos de l'escola Emili Vallés.

Per l'altra banda, l'Emili Vallés també rep una subvenció de 115.600 euros finançada per la Diputació de Barcelona que servirà per estabilitzar el talús al torrent de l'Espelt amb la finalitat de millorar l'entorn natural del centre. Les obres s'iniciaran aquesta tardor amb urgència degut al perill d'esllavissament que corre la zona. El tram en qüestió es troba actualment tallat i amb aquestes obres es preveu tornar-lo a posar en servei. El pas de vianants connecta l'escola Emili Vallés amb la part oest de la ciutat que es troba a l'altre costat del torrent.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.