TORNAR
PUBLICITAT

Igualada farà un Estiuet 'descentralitzat', a sis punts diferents de la ciutat

Les ràtios per grup seran les que permeti el Procicat en el moment de posar en marxa l’Estiuet

societat
Dijous, 13 maig 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Les inscripcions per a l'edició d'enguany es faran del 24 al 30 de maig. Les activitats es faran L'Estiuet es durà a terme del 28 de juny al 31 de juliol i del 23 d'agost al 10 de setembre de 9 a 1, amb acollida de 8 a 9 i de 1 a 2.

PUBLICITAT

Amb una situació sanitària més esperançadora que l'estiu anterior, torna l'Estiuet. Aquest any el casal d'estiu igualadí repartirà la seva activitat a les sis escoles públiques d'Igualada, l'Estiuart a l'Escola Municipal d'Art i Disseny La Gaspar i el Casal de Teatre de La Tarima a l'Escola Emili Vallès. Les activitats s'adrecen a infants de 3 a 12 anys.

La gran novetat és aquesta 'descentralització': les sis escoles públiques, Dolors Martí, Emili Vallès, Gabriel Castellà, Garcia Fossas, L'Ateneu i Ramon Castelltort, acolliran les activitats. Pel que fa a les activitats del període d'agost i setembre es faran a L'Escorxador. Les ràtios per grup seran les permeses pel Procicat en el moment de posar en marxa l'Estiuet.

Carme Riera i Patrícia Illa, en la presentacióL'objectiu és oferir un ampli ventall d'activitats "per treballar aspectes del desenvolupament dels nens i les nenes a nivell personal i de l'entorn més immediat. Amb aquesta voluntat les activitats estivals combinen jocs, tallers, robòtica amb diverses sortides de proximitat". El preu de la setmana de l'Estiuet serà de 42 euros, i el servei d'acollida serà gratuït. Les inscripcions es faran en línia del 24 al 30 de maig a través del web igualadajove.cat/estiuet Prèviament als inicis dels Casals les famílies que hagin inscrit als seus infants rebran un correu amb la data, horari i enllaç per connectar-se a una reunió informativa.

Dues artistes per inspirar l'Estiuart

Pel que fa a l'Escola d'Art i Disseny La Gaspar organitza, un any més, una nova edició de l'Estiuart. Aquest any les activitats pels alumnes d'infantil i primària se centraran en la
figura de les artistes Esther Ferrer i Minnie Pwerle. A través de la seva obra, es realitzaran activitats per incentivar la imaginació, la creativitat i el treball amb el color. Pels alumnes de secundària s'han preparat dos tallers: un Workshop de pell per realitzar un objecte i un altre de robòtica MICRO:BIT. El preu per setmana és de 42 euros i les inscripcions en aquest cas s'han de fer del 24 al 30 de maig a través del web de La Gaspar https://www.lagaspar.com/estiuart-2021

Les arts escèniques, a la Tarima

També es reedita el Casal d'Estiu de La Tarima centrat en les arts escèniques. Del 12 al 16 de juliol les activitats se centraran en l'art d'explicar històries i del 19 al 23 de juliol en com explicar històries a través dels objectes. El Casal d'Estiu de la Tarima es realitzarà a l'Escola Emili Vallès i també tindrà el preu de 42 euros per setmana. Les inscripcions s'han de realitzar al web de l'Ajuntament. 

La parcel·la esportiva

Del 28 de juny al 30 de juliol al complex esportiu de Les Comes tindrà lloc l'Esportiueig. Les activitats es faran de 9 a 1 i hi haurà servei d'acollida de 8 a 9. En l'edició d'aquest any es realitzaran rotacions diàries d'esports adaptats al protocol i a les normatives marcades en cada moment per part del PROCICAT. Les inscripcions es faran de forma telemàtica a www.esportigualada.cat a partir del 24 de maig a les 8 del matí. Del 24 al 30 de maig les inscripcions estaran obertes pels empadronats a Igualada i de l'1 al 6 de juny obertes a tothom si queden places disponibles. El preu per torn setmanal és de 40,70 euros.

Des del servei d'Esports també s'organitzen els cursos de natació d'estiu. Es tracta d'una activitat d'iniciació, familiarització, adaptació i perfeccionament al medi aquàtic
dirigit a infants de 3 a 14 anys. L'objectiu principal d'aquests cursos, que es realitzen a la piscina de Les Comes d'Igualada, és el d'assolir autonomia per aprendre a nedar. 
Els cursos es faran en torns setmanals del 28 al 30 de juliol i seguiran la normativa establerta pel PROCICAT. Els infants entraran i sortiran de l'activitat amb un monitor per evitar aglomeracions als vestuaris. Les inscripcions es faran de forma telemàtica a www.esportigualada.cat a partir del 24 de maig a les 8 del matí. El preu per torn setmanal és de 17,60 euros.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.