TORNAR
PUBLICITAT

Igualada ofereix per Tots Sants un servei de bus gratuït als cementiris

Tres expedicions d’anada i tornada amb final al Parc-Cementiri Nou

societat
Dijous, 31 octubre 2019. 14:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

En la jornada de Tots Sants, l'Ajuntament d'Igualada ofereix transport gratuït per desplaçar-se als cementiris. Els dos espais existents a la capital de l'Anoia obren portes fins les 7 de la tarda.

PUBLICITAT

Des de fa dues setmanes i especialment per Tots Sants, s'amplia l'horari del Cementiri Vell i del Parc-Cementiri Nou d'Igualada: serà de 10 del matí a 7 de la tarda (no es tanca al migdia). Pel que fa a misses, aquest 1 de novembre es farà la Missa de Tots Sants a 2/4 d'1, al Parc-Cementiri Nou. Al Cementiri Vell d'Igualada hi haurà una missa de difunts el dissabte 2, a les 5, i a 2/4 de 6 un Concert de piano i violoncel: 'Moments musicals introspectius'.

El Parc-Cementiri Nou FOTO: Ràdio IgualadaL'Ajuntament d'Igualada ha disposat un servei d'autobusos gratuïts per aquest divendres. Les expedicions sortiran de la Plaça Castells a les 10, les 11 i les 12 i tornaran des del Parc-Cementiri Nou a 2/4 de 12, 2/4 d'1 i 2/4 de 2. Els itineraris de l'anada són a Plaça Castells-Rambla St. Ferran-Plaça de la Creu-Plaça del Rei-Av. Soledat-Av. Caresmar-Av. Montserrat-Pg. Verdaguer (per anar al Cementiri Vell)-carrer St. Josep-Av. Barcelona-Av. Dr. Pasteur.carrer Comarca-Av. Mestre Muntaner-Av. Catalunya (Hospital)-Av. Andorra-carrer Joan Serra i Constansó-carrer de les Guixeres (Pavelló)-carrer Abat Oliva-carrer Països Baixos-Cementiri Nou.

L'itinerari de tornada és Cementiri Nou-carrer Països Baixos-carrer Irlanda-carrer de les Guixeres (Pavelló)-carrer Joan Serra i Constansó-carrer Guimaraes-Av. Catalunya (Hospital)-Av. Mestre Muntaner-carrer Comarca-Av. Dr. Pasteur-Av. Barcelona-carrer Òdena-Pg. Verdaguer-Av. Montserrat-Av. Caresmar-Av. Soledat-Plaça del Rei-Plaça de la Creu-Rambla St. FerranPlaça Castells.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.