TORNAR

S'inaugura la nova rectoria de Santa Maria

La Basílica també estrena pàgina web

societat
Dijous, 8 desembre 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest dijous 8 de desembre se celebra la festa patronal de la Immaculada, a la basílica de Santa Maria d'Igualada. La festa compta amb una Solemne Eucaristia a les 11 del matí, presidida pel Bisbe, Mons.Romà Casanova, i acompanyament en el cant de la Coral de Santa Maria, sota la direcció de Coni Torrents. L'organista de la Basílica, Lluís Victori, es fa càrrec de l'instrument.
PUBLICITAT

Al final de la celebració el Sr. Bisbe beneirà els nous locals de la Parròquia i s’inaugurarà l’exposició dedicada a explicar el procés creatiu en l’obra religiosa igualadina del dissenyador i pintor Miquel Llacuna.

A més, coincidint amb la inauguració de la nous locals, també es duu a terme la presentació de la renovada pàgina web parroquial dissenyada, remodelada i actualitzada per un jove de la parròquia, amb noves seccions i nous continguts.

El mateix dijous, a les 5 de la tarda es realitzarà la visita comentada a l’exposició sobre el procés creatiu en l’obra religiosa igualadina del pintor i dissenyador Miquel Llacuna i Alemany, a càrrec de Pau Llacuna i Ortínez. La visita començarà als nous locals de la Parròquia de Santa Maria, continuarà a la basílica, i finalitzarà a la capella de la Mare de Déu de Montserrat.

Actes de la festa de la Immaculada a Igualada

Asil del Sant Crist: Vetlla de Pregària a la Puríssima, el proper dimecres, dia 7, a 2/4 de 9 del vespre. Tothom hi es convidat.

Sagrada Família: Novena a la Immaculada, com a preparació de la gran aquests dies, i fins el dia de la festa, el proper dia 8, a la missa de les 8 del vespre, es realitza predicació extraordinària mariana i al final les deprecacions i avemaries i el cant dels goigs propis. El dijous dia 8, missa solemne a 2/4 d'1 del migdia.

PP. Caputxins. El dia 8, a 2/4 de 12 del migdia, missa solemne, la Immaculada patrona de l'església conventual igualadina i de l'Ordre.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.