TORNAR

Inaugurat el pont de vianants sobre el torrent de l'Espelt, a Igualada

Amb la presència del president de la Diputació, Antoni Fogué

societat
Dilluns, 19 juliol 2010. 15:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué, va inaugurar aquest dissabte el pont de vianants sobre el Torrent de l'Espelt a Igualada. Fogué va estar acompanyat de l'alcalde d'Igualada, Jordi Aymamí, i de diversos regidors, durant l'acte d'inauguració i la passejada pels gairebé 100 metres de longitud del nou pont.

Moment de la inauguració del nou pont a Igualada - Foto: Judit Contreras / Diputació de Barcelona

El pont és per a vianants i bicicletes i uneix la part nord-oest d'Igualada amb el parc de Puigcornet, l'estadi atlètic, la zona esportiva Infinit, la zona escolar i universitària, el complex de piscines i la nova ciutat jardí residencial.

A més, destaca per la seva estructura de tirants, l'altura que el converteix en un punt de referència del parc de Puigcornet per a tot Igualada. A més, el pendent del pont el fa accessible per a persones amb mobilitat reduïda.

Comunicat del PSC-Igualada sobre el nou pont de Fàtima:

El PSC-Igualada destaca l’àmplia mobilitat que permet el nou pont de Fàtima tot comunicant l’est i l’oest de la ciutat

El grup local del Partit dels Socialistes ha fet una valoració totalment positiva de l’obertura d’un nou pont per a vianants i bicicletes que comunica la Plaça del Centre Cívic de Fàtima amb el Complex Esportiu Infinit.

Des de les files socialistes de la ciutat, però, s’ha destacat que no es pot mirar aquesta obra com a un simple pont que uneix un barri amb unes piscines, sinó que cal anar més enllà i adonar-se’n que el pont és una continuació de l’eix de vianants est-oest que des de fa anys el govern de la ciutat està impulsant. Un eix ampli que va des de la nova escola de Les Comes, Dolors Martí i la llar d’infants La Rosella tot passant pel barri de Set Camins fins a poder arribar al Parc de Valldaura amb l’ascensor; i, a través del recent remodelat carrer de Covadonga es pot anar fins el nou pont. Una vegada travessat aquest pont, l’eix de vianants segueix fins a les portes del mateix complex Infinit, el Parc de Puigcornet, així com a la zona escolar de la Llar d’infants l’Espígol, de l’Escola Emili Vallès, i dels instituts Pere Vives Vich i Milà i Fontanals.

Un pont sempre és símbol d’apropament, de connexió, d’unió, de cohesió, de fer xarxa i d’estrènyer vincles; tots són conceptes positius que contribuiran a teixir la trama urbana de la ciutat i a unir zones que durant molt de temps han estat separades no només físicament sinó també psicològicament.

Hi ha grups de l’oposició que critiquen la construcció del nou pont al·legant que el pont de l’Estadi ja pot fer la funció de comunicar Fàtima amb la zona de l’Infinit. Des del PSC-Igualada es creu que qui vol veure-ho d’aquesta manera és que no ha entès res, ja que cada pont té una funció absolutament diferent: el de l’Estadi és un pont dedicat als vehicles que uneix dos carrers antigament separats pel Torrent de l’Espelt; mentre que el nou pont és una infraestructura que té la lògica de ser la continuació d’un eix dedicat als vianants i que dóna facilitat a les persones per a què tinguin un camí ràpid i segur a l’hora de moure’s de l’est a l’oest de la ciutat, i a l’inrevés, i accedir per un mateix camí a diferents equipaments educatius i esportius.

Amb el nou pont de Fàtima, els socialistes demostren -una vegada més- ambició, idees i enginy per tal de fer possible una Igualada on els seus ciutadans s’hi puguin moure amb facilitat.

PSC-Igualada


31 Comentaris

J

Josep

Igualada

29 de juliol 2010.23:38h

Respondre

Sí Albert sí ... el Parc de Valldaura en perfecte estat i al costat mateix el de Vallbona que fa pena.

A

Albert

IGD

29 de juliol 2010.21:16h

Respondre

”Un govern que vulgui el millor per a la seva ciutat, explotar tot el potencial que cada zona, que cada barri té, aprofitant les característiques dels mateixos, i a la vegada garantir una... Llegir més igualtat d’accés als serveis, mantenint i millorant la cohesió social i el benestar dels ciutadans i ciutadanes, no pot caure en polítiques inversores sectàries, on només es fan contents els veïns d’un barri i no a la resta perquè uns ens voten i altres no, creant crispació i odi”.

E

Eduard

Igualada

27 de juliol 2010.19:08h

Respondre

Mentre uns es gasten més d’UN MILIÓ d’euros en un pont innecessari, d’altres continuen patint dia a dia els problemes de mobilitat per culpa de les barreres arquitectòniques.

C

Carles Cuerva

Conca d'Òdena

23 de juliol 2010.08:55h

Respondre

Atenent les referències personals, alguns apunts.
Primer de tot, signo amb noms i cognom, per tant el Carles de IGD no sóc jo mateix. No necessito pseudònims. Alguns sí, exemples no en... Llegir més falten.
Segon, agrair al pseudònim ”Veí d’Igualada” haver agafat una part d’un article; potser és el mateix que altres vegades també ho ha fet en altres notícies, però com va canviant el pseudònim m’és difícil agrair-li en persona.
Tercer, potser demanem la identificació de tothom en comptes de només a a aquell que no comparteix el punt de vista, sinó sembla una caça de bruixes ... o potser ja ho és per alguns.
Quart, la nota de premsa del PSC-Igualada no l’he escrit jo.
Cinquè, SORT que no és personal.

J

Josep M. Torras Payerol

Igualada

22 de juliol 2010.13:11h

Respondre

Carles,
Primerament “al Caesar el que és del Caesar.........”
Si realment no ets el Carles al que em refereixo, aplicat tota la resta del missatge i deixa pel pregoner, el que és del pregoner.... Llegir més Flipar es gratis.
Però Ccar no en hi ha prou de sembrar dubtes i de jugar amb els noms, jo hi poso noms i cognoms i per això, m’agradaria molt que tu també els hi posessis i aleshores potser podríem anar a fer un cafè junts i argumentar sobre el tema. Per tan et proposo que surtis del anonimat i del confusionisme que dona aquest nom a Igualada i si no ets qui dius no ser, el cafè el pago jo.
Per la resta m’agradaria que em diguessis amb quines paraules meves són un insult, que les retiro immediatament.
Les desqualificacions no són personals sinó reafirmacions de unes circumstancies i situació i correteig-me si falto a la veritat, no si a tu et semblem desqualificacions o insults.
I mira ja t’he dit abans i sembles no haver entès, que per ser oligarquia s’ha d’estar en el govern i que jo sàpiga aquestos als que tractes d’oligarques, no hi són.
Juraria que el pregoner te un germà bessó i esta en les teves mans el demostrar que no i mira si no us coneixeu, pot ser que ho féssiu perquè us entendríeu d’allò mes be.
En quant el teu comentari d’enveges i barris, el teu argument es molt infantil i el dia que vulguis argumentar de veritat, parlarem de fets, diners i de obres i establirem unes balances fiscals per Barris, no de paraula sinó de necessitats, de diners gastats, en un lloc i en un altre i després discutim, sobre qui te raó.
Quedo a l’espera de la teva sortida de l’armari, que es veu que està molt de moda això en els últims temps.
Cuidat.
Josep M.

C

Carles

IGD

22 de juliol 2010.12:11h

Respondre

Estic flipant...

Josep M. t’equivoques jo no sóc el que penses que sóc. Jo no treballo per a l’Ajuntament. Es més, estic en contra totalment d’aquest maleït pont. El que jo discutia eren... Llegir més les argumentacions. Haurieu de llegir millor els posts. De totes formes, si creus que com argumentacions serveixen les desqualificacions personals, anem malament. Josep, seria bo no personalitzar i no insultar. En aquest cas em sap greu per a un Carles que desconec.
Respecte a l’oligarquia socialista potser també existeix i és tant criticable com qualsevol.

A

Albert

Igualada

22 de juliol 2010.11:34h

Respondre

I de l’oligarquia ”socialista” no en penses res, Carles ? La prepotència és la seva raó de ser i amb amenaces no s’arriba a enlloc. En el fons sou iguals, sou del dicurs ”o esteu amb mi... Llegir més o contra mi”.

J

Josep M. Torras Payerol

Igualada

22 de juliol 2010.11:31h

Respondre

Pregoner,
La subtil diferencia entre tu i jo, és que jo et pago el teu sou a l’Ajuntament per treballar per Entesa i que jo em mantinc a mi mateix, i ni em paga Convergència ni jo els hi dic el... Llegir més que han de fer, per tant d’entrada un respecte a qui et paga. La diferencia entre tu i jo és que el meu pensament es lliure i el teu no, per tant ets tu qui fas demagògia, jo no en tinc cap necessitat. En tot cas ironitzo.
Quan vulguis discutir amb arguments, no cal que facis poesia doncs estem parlant dels diners de tots i de com es gasten.
Aquest pont no la demanat el barri ni és una necessitat.
A mi Igualada m’interessa com Igualadí a tu et deu interessar com polític i com a menjadora, doncs cobres de les arques Igualadines i precisament d’Igualadí no en tens res. Per cert no si en Teo et voldria a les seves files, ja que com a Montbuïenc que ets, em semblaria mes adient que dediquessis els teus esforços a Montbui i no pas a Igualada.
El que enfronte Barris es Entesa amb la seva ànsia de comprar vots amb els diners de tots, perquè jo no en tinc cap de problema amb la gent de Fàtima, ni del Barri de Montserrat, ni tan sols amb la gent del carrer que es declara socialista o amb els verds, simplement el tinc amb vosaltres perquè com a ciutadà Igualadí, considero que esteu malbaratant els diners de tots.
Per demanar responsabilitat s’ha de ser responsable, per discutir s’ha de fer amb arguments i per demagògia la nota de premsa que heu penjat, que és tot un cromo.
Quan les coses es fan be, no necessiten tantes justificacions i menys tan surrealistes com les que tu escrius.
El dia que tu em paguis, em podràs demanar comptes, mentrestant calladet estàs més guapo.
Ah! La oligarquia, és el govern d’uns pocs i que jo sàpiga a Igualada i des de fa molt de temps, l’única oligarquia és la d’Entesa.
Cuidat.
Josep M.

C

Carles

IGD

22 de juliol 2010.09:44h

Respondre

Home, ja pensava jo que era estrany que no surtis el pregoner de CIU. Doncs, aquí està, amb la seva característica demagògia, amb el seu discurs populista. Ja hi som tots! Que comenci... Llegir més l’espectacle!
Si us plau, deixeu de comportar-vos com nens, ay que al meu germà (Fàtima) l’han comprat un llibre i a mi no (Barri de les flors)!! Per què parlar de barris, per què no de carrers? al carrer del costar han fet això i a nosaltres no, buaaaaa !!! patètic.

Au va, jo no estic gens d’acord amb el pont per una qüestió de diners (en això estic d’acord), però no vull sembrar l’enfrontament entre barris, això és molt perillós i demano una mica de responsabilitat si encara teniu senyors Convergents i grups afins a l’oligarquia igualadina

J

Josep M. Torras Payerol

Igualada

21 de juliol 2010.22:31h

Respondre

The Fàtima’s Golden Gate.
Mira no tenia ganes d’escriure sobre aquest altre patracol, però m’hi llegit les justificacions del pregoner i renoi he quedat bocabadat, jo que em pensava que un... Llegir més pont era una necessitat, per passar d’un lloc al altre i prou i que si ja en hi havia un, era llençar els diners fer-ne un altre i ara resulta que hi han ponts i ponts:
“Un pont sempre és símbol d’apropament, de connexió, d’unió, de cohesió, de fer xarxa i d’estrènyer vincles; tots són conceptes positius que contribuiran a teixir la trama urbana de la ciutat i a unir zones que durant molt de temps han estat separades no només físicament sinó també psicològicament.”
No sabia que aquest noi sabes poesia, lo del psicòleg no hi acabat d’entendre si en posaran un a la sortida del pont, perquè els ciutadans que hi passin, quan arribin al altre costat ja els hi hagin passat les neures. Tampoc hi entès si aquest ja anava pressupostat amb el pont, és pagarà apart o serà un càrrec de confiança que exercirà de psicològic, estic una mica desconcertat en aquest aspecte.
Clar que amb tants conceptes positius, potser la gent de Fàtima, perdó els que passin pel pont, s’oblidaran dels problemes econòmics i una vegada a l’altre banda veuran el mon de color rosa, sobretot no passar per l’altre pont, que l’acera d’aquest últim és per un altre tipus de vianants i el carril de bicicletes, per un altre tipus de bicicletes.
Si senyor! Si s’ha de fer un pont perquè ho diu el PSC, pels seus “collons” és fa un pont encara que no hi hagin diners per quasi res, que hi hagin altres coses molt més necessàries, que l’Ajuntament estigui endeutat fins a les seies i que en aquesta legislatura estigui constantment demanat crèdits – això si amb carències fins a les eleccions - per poder pagar els sous dels funcionaris, càrrecs de confiança inclosos i portar un ritme de vida rics i després es justifica poèticament, que el que vingui ja s’ho trobarà!
Lo de connexió, unió, cohesió, fer xarxa i estrènyer vincles també ho deu fer l’altre pont a 200 metres o aquest és el pont del País de les meravelles i l’altre un simple i vulgar pont, que per no tenir no te ni efectes psicològics?
Apa vinga! Pot ser ja en hi ha prou de intentar prendre el pel als ciutadans per i malbaratar els diners de tots, emprant-los descaradament per comprar vots. Algú ho havia de dir!.
Amb tots els respectes pels ciutadans de Fàtima, que sense beureu ni menjar-ho, els hi estan tirant a sobre tota la gent dels altres barris de la ciutat. Les balances fiscals per barris d’Igualada, si algun dia es publiquen poden posar els pels de punta a més d’un i són un greuja comparatiu i una ofensa a la resta de barris i de ciutadans.
Josep M.

J

Josep M. Torras Payerol

Igualada

21 de juliol 2010.22:02h

Respondre

Per fer boca, del pont ja en parlaré una mica mes tard.
http://www.igualadi.com/2010/06/tapes-versus-truites.html
http://www.igualadi.com/2010/06/vestits-per-menjar-pinxos.html

P

Pau

Igualada

21 de juliol 2010.17:17h

Respondre

Hem hagut d’esperar més de 3 ANYS ! perquè l’Hospital d’Igualada pugui disposar d’heliport, en canvi ens gastem 1.000.000 euros en una passarel·la per a que hi pugui passar un carril bici... Llegir més (quan a 2 minuts a peu ja es disposa d’un altre pont que porta al mateix lloc). És la mateixa política que fer pagar per aparcar als usuaris de l’Hospital (que no hi van per gust) i, en canvi, no fer pagar als usuaris del complex lúdic de Puigcornet. Qüestió de prioritats ... déu n’hi do quines prioritats tenen al nostre Ajuntament.

V

Veí d'Igualada

Igualada

21 de juliol 2010.13:26h

Respondre

Francesc aquestes paraules no són meves, perdó per no haver-ho posat entre cometes. Són paraules d’un càrrec de confiança de l’ajuntament d’Igualada, o sigui una persona que no ha guanyat... Llegir més unes oposicions ni hem votat en cap eleccions, simplement ha estat posat a dit.

f

francesc

igualada

21 de juliol 2010.12:49h

Respondre

Sí, sí, veí d’Igualada. Jo també crec que l’Obama hagués trobat totalment imprescindible i urgent per la ciutat la construcció de l’esmentat pont.... Tot un encert!!
Segur que des de... Llegir més l’ajuntament d’Igualada s’han fixat amb les directrius marcades pel ”gran mandatari” Obama....

c

cesca

Fàtima

21 de juliol 2010.11:18h

Respondre

El pont de Fàtima, la Ronda de Fátima, L’infinit, l’ascensor.
A qui beneficia més?
Visc al C/ Ntra. Sra d’Àfrica, allà on hi havia un espai verd meravellós, ara hi ha un pont i un espai... Llegir més (l’infinit) infranquejable per certes economies.
On abans tot era calma ara es soroll.
Els veïns de Fàtima anaven al Pere Vives, Emili Vallés etc... caminant. Per a qui s’ha fet la Ronda? Eren els veïns de Fàtima els que feien les cues interminables a l’hora de portar els nens a l’institut?.

Molts veïns de Fàtima estén patint una obra que no te fi i que porta 20 anys començada, i que ens està donant problemes d’esquerdes en els nostres habitatges, hi ha una claveguera que deixa tota la merda al descobert, l’olor es insuportable, la resposta del Sr. Figueres va ser que com ara no se’n fan d’obres no tenen terres per poder continuar cobrin i fer arribar el clavegueram a la xarxa.
Algú pot dir-me on s’hi faran els habitatges que l’ajuntament te projectats?.
Cesca.

E

Eduard

Igualada

21 de juliol 2010.11:17h

Respondre

L’Ajuntament d’Igualada creu més necessari gastar-se 1 milió d’euros en un nou pont per a vianants i ciclistes (a menys de 200 metres ja hi ha un altre pont amb zones de pas segregades:... Llegir més vorera per a vianants, carril bici, i calçada de circulació per a vehicles a motor) enlloc de canviar el munt de rajoles trencades, des de fa anys, que hi ha al mig del Passeig Verdaguer.

V

Veí d'Igualada

Igualada

20 de juliol 2010.19:43h

Respondre

No podem seguir mantenint un model de mobilitat arcaic i àmpliament qüestionat sense actuacions reals i decidides, les quals, de la mateixa manera que una carretera o una via de tren, millorant els... Llegir més temps de recorregut apropen persones, i això suposa un benefici econòmic inqüestionable. Si Obama, president del país tradicionalment poc, o gens favorable, a canvis en el model energètic, ha declarat la fi de l’era del petroli, no podem tornar a quedar-nos enrere.

R

Ramon F.

Igualada

20 de juliol 2010.17:35h

Respondre

Caram Carles, que vols dir amb això de que no es el mateix el grup PSC Igualada que el govern de la ciutat, es que hi ha un divorci entre ells?, es això el que vols dir?, perquè clar, que jo... Llegir més sàpiga l’alcalde de la ciutat, el Sr. Jordi Aymami es del PSC i el primer secretari local del PSC, el Sr. Xavier Figueres es regidor de l’ajuntament, però clar si tu dius (i o deus saber de bona tinta) que una cosa es el partit i altre el govern, deu ser que no lliguen.... o es que quant les coses no van be, et convé dir que hi ha disparitat de criteris encara que sigui nomes per salvar els mobles.

Per altre banda, jo ni soc classista ni se que carai vols dir amb aixó dels espècimens característics de la fauna igualadina, que per altre banda trobo de molt malt gust que o diguis, ja que si no t’agrada la gent d’Igualada ja saps el que has de fer.

Perquè ho entenguis, Fàtima es d’Igualada com tots els seus altres barris, però Igualada no es solament Fàtima i hi ha gent que creiem que per aquesta mateixa raó no tot s’ha de fer al mateix lloc, que les coses s’han de repartir, que el parc de Valldaura te els mateixos drets que el de Vallbona i que el barri de Montserrat també es de Deu igual que el de Santa Caterina, el de Les Comes, el del Sant Crist.. etc.etc. i que caram, diguem les coses clares, que no s’ha de mirar tant pels vots coi!!

P

Pep Solé

L'Espelt

20 de juliol 2010.16:21h

Respondre

Em fe riure el comunicat oficial. Ben bé es que quan algú vol justificar alguna cosa sempre es troba l’excusa i els raonaments que interessen.
Jo proposo fer una carretera de quatre carrils per... Llegir més comunicar Igualada amb l’Espelt.
El meu argument és que 40.000 igualadins podran anar còmodament a l’Espelt.
El raonament dels que hi estan en contra dirà que aquesta nova carretera nomes servirà per 300 veïns de l’Espelt que vulguin anar a Igualada.
La mateixa carretera, que també uneix com un pont te tantes justificacions com s’hi vulguin donar.
Per sort crec que els igualadins son prou intel•ligents per veure a qui beneficia aquest pont. Jo ho tinc clar i no ho diré per si em diuen racista. Veig qui hi ha mola mala llet per aquí.
Per cert, que ningú gosi demanar una carretera nova per anar a l’Espelt dient que beneficarà a 40.000 igualadins. En aquest cas seré jo qui digui que només servirà per 300 persones. Si és que a l’Espelt s’hi està molt malament i no hi ha res de res.

I

Igualadí

Igualada

20 de juliol 2010.15:32h

Respondre

Al meu barri no tenim ni ascensor, ni pont, ni palanca per transport de persones a peu i en bicicleta, només un parc molt mal forjat (i ple de cagades de gos).

Sap greu que ara el músic pagat ja... Llegir més no s’atreveixi ni ha escriure amb els cognoms.

C

Carles

IGD

20 de juliol 2010.14:13h

Respondre

No és el mateix el grup PSC Igualada que el govern de la ciutat, i menys si aquest està format per altres partits. No es estrany veure comunicats del PSC o de qualsevol partit recolzant (o inclús... Llegir més amb una certa crítica) a actuacions del govern. Una cosa és el partit i un altre el govern.

Dit això, es pot estar d’acord o no amb el pont, però heu de tenir clar que Fàtima és Igualada i a l’inrevés també. Ho sento per als classistes i altres espècimens característics de la fauna igualadina. Afortunadament no tot és el vostre hortet.

I

Igualadina

20 de juliol 2010.13:47h

Respondre

Primer de tot demanar a l’Ajuntament un tracte racional i igualitari a tots els barris de la ciutat.

Pq tanta infraestructura al barri de Fàtima? pq tanta ajuda al barri de St. Agustí? el barri... Llegir més de Set Camins, on pertany el Parc de Valldaura, fa pena! a veure si a part del Boulevard que van fer al C/ Comarca s’enrrecorden de ”pintar i asfaltar”l’Avinguda Dr. Pasteur ( per citar un exemple)
També, bé podríen millorar el barri de Les Comes, que alhora de pagar tributs com a barri residencial sí que es tenen en compte! Pq per allà no hi pasa mai la màquina netejadora? nomès al centre de la ciutat oi?¿

En definitiva, la neteja i millora de determinats barris de la ciutat deixen molt que desitjar!

R

Ramon F.

Igualada

20 de juliol 2010.12:22h

Respondre

Es la primera vegada que veig que el partit polític que mana a l’Ajuntament desprès d’inaugurar una obra fa un comunicat per justificar-se, deu ser que no tenen la consciència masa... Llegir més tranquil.la.

A veure, ara resulta segons diu el comunicat, que han fet un eix ampli de vianants que va de la nova escola Dolors Martí de les Comes a l’escola Emili Vallès. I això quina utilitat tindrà?, val mes que diguin que va de Les Comes a l’Infinit i acabarem abans.

A més això de que un pont uneix es cert, però, i dos ponts, que fan? reuneixen o relliguen, perquè la veritat es que si un te molts diners, pot fer moltes coses però quant no es tenen com es el cas de l’Ajuntament d’Igualada, s’ha de prioritzar i si els socialistes d’Igualada creuen que aquest pont es prioritari per la ciutat doncs ells sabran el que fan. La veritat es que l’altre pont, crec que en diuen de l’Estadi, esta dedicat a vehicles però també te un carril vici i a l’altre canto un ampla acera, i el més curiós de tot, arriba al mateix lloc que el nou.

Finalment i per acabar, el que ha passat aquí es que fins ara podiem dir que Fàtima te salsa (parodiant aquella bonica festa que hi fan), pero ara haurem de dir que Fàtima te dos ponts i un ascensor. Ah! i si algun dia pujeu per l’ascensor, quan arribeu a dalt aneu a aquella miranda que hi ha, mireu a baix, veureu el Parc de Valldaura (molt bonic) i desprès mireu al darrera al parc de Vallbona (abandonat) i os adonareu que no tots el barris de la ciutat son iguals, almenys per a alguns.

L

Laura

Igualada

20 de juliol 2010.12:12h

Respondre

Era un pont necessari per Igualada ? NO, ja en tenim un altre al costat.
Era un pont necessari pel PSC ? SÍ, no es poden perdre els vots d’un barri tan fidel i més que ben tractat.

J

Jordi

20 de juliol 2010.11:54h

Respondre

A part de lacónic en idees ja que els dos comentaris son iguals, ha de tenir clar que el pont no és per la gent de Fátima, sinò pels igualadins. Quanta gent de Fátima va a l’infinit? No era... Llegir més prescindible, ja que la comunicació de vianants i la circulació de vianants ha quedat demostrada desde que esta innagurat, cada dia una circulació important o vagi aquesta tarda i veurà la gent que hi passeja. Prou d’insults a la gent d’un barri respectuòs i treballador com és el barri de Fatima

A

Albert

Igualada

20 de juliol 2010.11:31h

Respondre

N’estem farts que els socialistes (ara ja veig que parlen en nom del PSC i ja no de la difunta Entesa) ens prenguin per imbècils. Dir que cada pont té la seva funció i que són incompatibles.... Llegir més Doncs que en facin un cada 50 metres. Un per peatons que van de nord a sud, un altre per peatons que van de sud a nord, un altre per a bicis, un altre per a motos, un altre per a cotxes, ... Diuen que és la continuïtat, au va. Quina casualitat que totes les ”continuïtats” es facin al barri de Fàtima i pagades per tots els igualadins, realment lamentable.

J

Jordi

20 de juliol 2010.11:06h

Respondre

Primer de tot, repaseu el titol sense errades. Segón, Sr. Pau prou ja de racisme y faltes de respecte als veins de la ciutat. El pont de vianants s’ha realitzat per la gent d’Igualada, com a eix... Llegir més de connexió ciutadana, NO per un grup de gent específic. O l’Infinit nomès va gent de la zona de la ciutat que vostè es dirigeix. Prou falta de respecte i maleducació.

F

Francesc

Igualada

20 de juliol 2010.10:58h

Respondre

Mal fet? No, o ho suposo.
Era necessari? Potser sí...
Era l’obra més urgent de fer a Igualada?? Segons la meva opinió, que només és un vot, NO.

Però evidentment per ells era l’obra més... Llegir més urgent de fer a Igualada....
Quina vista que tenen els nostres polítics!!

P

Pau

Igualada

20 de juliol 2010.10:49h

Respondre

Vinga, un altre MILIÓ d’euros llençats ! Què fàcil que és malgastar els diners dels altres.

P

Pau

20 de juliol 2010.09:02h

Respondre

Sí senyor, una infraestructura del tot imprescindible. La gent de Fàtima podrà escollir entre aquest o el que hi ha dos cents metres més enllà. Jo encara en faria un altre, però aquesta vegada... Llegir més una mica més gran, o amb dos nivells, un per vianants i l’altre per vehicles.
A Igualada no ens estem de res; ja tenim el pont més llarg del món: de Fàtima a l’infinit...

J

Josep

Igualada

20 de juliol 2010.08:31h

Respondre

I el Teo! També hi havia el Teo!! ”l’haveu vist??...”

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.