TORNAR

Itineraris per Piera amb BTT

S'estrena un web per ajudar a optimitzar recuros

societat
Dimarts, 14 juny 2011. 15:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L’Ajuntament de Piera, juntament amb l’empresa Orientació.es, està treballant en un projecte d’itineraris senyalitzats de BTT. Seran en total quatre rutes senyalitzades pel terme de Piera, que abraçaran també Vallbona i els Hostalets de Pierola, i tindran com a inici i fi la Font del Prat i el castell de Piera.

Piera a cop de pedal

Es proposaran diverses rutes amb diferents graus de dificultat per trams d’escassa circulació, generalment no asfaltats, i estaran classificades per colors segons els nivell de dificultat. En total seran 65 quilòmetres acumulats de recorregut de gran interès històric, lúdic i esportiu plens de camins i senders que recorreran llocs pintorescs, fonts, castells, etc. Cal afegir que les senyalitzacions s’integren en l’entorn sense pertorbar el medi natural.

Pel que fa als objectius principals del projecte, cal destacar el vessant pedagògic, ja que el cicloturisme aporta continguts del medi natural i social, fomenta l’activitat esportiva, permet conèixer llocs nous, proporciona una instal•lació de primera qualitat, promou el turisme d’hivern, etc.

El projecte d’itinerari senyalitzat estarà enllestit a finals de juny i oportunament es repartiran tríptics amb tota la informació, que també estarà disponible pròximament a la pàgina web viladepiera.cat/btt.

Web per optimitzar recursos

El passat dimarts al migdia es va fer la presentació a la Sala de Plens de l’Ajuntament del nou web Piera Intercanvia, una acció emmarcada en el projecte de reducció de residus que s’ha impulsat i dut a terme des de la regidoria de Medi Ambient.

Piera Intercanvia és un espai web on podem intercanviar, compartir o regalar aquells objectes que tenim a casa i que no fem servir. També podem demanar un servei o compartir cotxe. La navegació per la pàgina web és intuïtiva i el registre és ràpid i fàcil, la qual cosa la fa molt accessible a l’usuari. D’altra banda, el Grup de Medi Ambient Anoia Sud és qui s’encarrega d’administrar i revisar els continguts que s’hi publiquin. Pel que fa a la permanència de les ofertes i demandes és de 2 mesos i l’usuari rep al seu correu electrònic una notificació per confirmar l’operació i un codi per anul•lar-les si les vol donar de baixa abans d’aquest període.

Finalment, afegir que aquest servei no està destinat a la compra o venda de coses, sinó a reaprofitar-les, i en cap cas es poden oferir o demanar productes perillosos, animals, aliments ni productes il•legals.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.