TORNAR
PUBLICITAT

Jorba té damunt la taula el projecte per evitar noves esllavissades als talussos del terme

El cost d’aquestes futures actuacions super el mig milió d’euros

societat
Dilluns, 18 maig 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La Diputació de Barcelona, a través del Servei d’Equipaments i Espai Públic de l'Àrea d’Infraestructures, Mobilitat, Urbanisme, Habitatge i Espais Naturals, ha lliurat a l'Ajuntament de Jorba un estudi sobre les actuacions als talussos del vessant del Puig de la Guàrdia i el camí de la Resclosa, dins el terme municipal, per evitar noves esllavissades.

PUBLICITAT

El treball s’ha centrat, com expliquen des de l'ajuntament, "en estudiar les zones afectades per evitar les petites esllavissades i caigudes de terres i petits blocs que en períodes de pluja afecten a cases i carrers del municipi, sobretot els referents al vessant nord que ressegueix tot el poble".

L’estudi, afegeixen, "ha identificat les zones d’actuació i proposa diferents formes d’intervenció per a l'estabilització dels talussos, prioritzant els punts que necessitin una millora de l’estabilitat, assenyalant les zones d’actuació i una valoració econòmica d’aquests treballs. En total s’han identificat 10 actuacions al llarg del talús del Puig de la Guàrdia i 1 actuació al talús del camí de la Resclosa.

L’estudi ha pressupostat un cost total de les intervencions als dos talussos que poden anar dels 570 als 580 mil euros.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.