TORNAR

Jorba estrena el parc del Pla de la Torruella

Les obres s’han finançat íntegrament a través del FEIL

societat
Dijous, 21 gener 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest cap de setmana, es va portar a terme la inauguració del Parc del Pla de Torruella, al nucli de Jorba que porta aquest mateix nom. L’acte es va desenvolupar a partir de les 12 del migdia, amb la presència dels regidors i regidores del consistori i un breu parlament de l’alcalde de Jorba, Josep Maria Palau.
PUBLICITAT

Parc del Pla de la Torruella

L’alcalde jorbenc va explicar alguns aspectes que faltaven per acabar de completar el parc, amb la previsió de portar-los a terme a curt i a mitjà termini. Palau va desitjar ‘que el parc sigui útil’ i que els veïns el gaudeixin, i va animar-los a organitzar-hi activitats. Amb aquesta actuació s’ha creat un nou espai per al joc infantil, per al passeig i la pràctica de l’esport a la urbanització del Pla de Torruella, en un espai municipal de 6.703 m2, situat just a l’entrada d’aquest nucli de Jorba.

El parc disposa de camins de formigó i de sorra, diversos talussos enjardinats, un espai per al bàsquet amb camp de sauló, una zona de jocs infantils, sorrals i bancs, tot en un ampli i agradable espai. Aquesta actuació ha tingut un pressupost de 131.324,46 euros, que s’han finançat en la seva totalitat amb el Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL) del 2009.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.