TORNAR
PUBLICITAT

La Jove Cambra d'Igualada estrena junta

societat
Dimarts, 21 gener 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

En la reunió que marca el traspàs de les responsabilitats de l'entitat, hi va haver la jubilació d'una de les persones que l'ha presidit, Míriam València. Aquest 2020, començarà amb una junta gestora. 

Aquest dissabte tenia lloc l'assemblea de traspàs JCI Igualada 2020, a l'Ateneu Igualadí. Els diversos membres presents de la junta de JCI Igualada 2019, van presentar l'informe de cada àrea així com es va aprovar el balanç econòmic del 2019. La presidenta sortint, Rebeca Álamo, va agrair a tots els membres de la junta la feina feta i el compromís amb l'entitat.

La junta gestora, amb altres membres de l'entitat a IgualadaDe cara a l'exercici present, una junta gestora s'encarregarà de seguir amb el curs de l'entitat i cercar i preparar nous júniors per a liderar l'entitat en el futur. Ció Senserrich continuarà com a secretària, Enric Grima seguirà de tresorer, David Raya com a VP de comissió i patrocinis, Maria Senserrich com a assessora legal, Rebeca Álamo com a past president i Jordi Xaubet com a VP de comunicació.

Al final de la sessió, Magí Senserrich va presentar la seva candidatura com a Executive VP internacional i la presidenta electa nacional 2020, Anna Frixach, va cloure l'assemblea. També hi va haver un moment especial, amb la jubilació per part de Míriam València, membre històrica de l'entitat qui va fer un emotiu discurs de comiat. La nova junta agraeix "la feina ingent feta per Ció Senserrich com a secretària, Enric Grima com a tresorer, Mohammed Igadouran com a assessor legal, Eudald Font com a VP de comunicació, Anna Martínez com a VP d'igualtat de gènere, Yahya Igadouran com a VP d'internacional, Esther Sabaté com a VP coach, David Raya com a VP comissió i patrocinis i especialment a Rebeca Álamo com a presidenta de JCI Igualada 2019".

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.