//Plugins sense CDN ?>
Una novetat de l'edició d'enguany és que hi haurà actuacions musicals com la d'Elisenda Julià Quartet o Josa Jazz Band gràcies a la col·laboració amb Vadejazz
El proper 7 de juny l'Associació Gastronòmica i Cultural Vadefoodies, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Igualada, celebrarà una nova edició del festival que se centrarà en dues tendències: la cuina visceral i la pesca salada.
Enguany serà la 9a edició del Vadefoodies, i com a novetat s'organitzarà el Primer concurs de Capipota de Catalunya, en una final en la qual hi participaran 22 restaurants, tant locals com d'arreu de Catalunya. El jurat estarà format per Maria Nicolau, l'alcalde Marc Castells, Jonathan Nuevo i Rosa Molinero.
D'altra banda, del 27 de maig al 7 de juny els igualadins podran seguir la ruta del bacallà. Diversos restaurants de la ciutat oferiran bacallà al seu menú o carta, o en format de tapa.
Un dels actes centrals el 7 de juny serà un esmorzar de forquilla amb la presentació del llibre "Esmorzars de Forquilla" d'Albert Molins. Tot seguit s'entregarà per primera vegada el porró a l'esmorzador de l'any i començarà la final del Concurs de Capipota. El lema d'aquesta edició de Vadefoodies és "amb molt de morro".