TORNAR
PUBLICITAT

Minuts menuts, un servei diferent de guarda d'infants

'Per anar a fer un encàrrec o reposar una estona dels infants'

societat
Dijous, 17 desembre 2009. 20:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Igualada disposa des del mes de novembre del servei Minuts menuts. Es tracta d'un servei de guarda d'infants de 0 a 3 anys per moments puntuals. Finançat per la Generalitat de Catalunya, permet deixar els infants un màxim de 2 hores, sense previ avís i a un preu molt assequible, 1€ l'hora, per poder anar a fer un encàrrec, anar a comprar o encara que sigui per poder donar una mica de temps personal als pares. Està a la Casa del Parc, al Parc del Xipreret.
PUBLICITAT

La Casa del Parc

'Minuts Menuts' és una iniciativa que vol oferir un temps personal a les famílies amb infants de 0 a 3 anys. Es tracta d'un servei de guarda de nens i nenes per tal que els pares i les mares puguin realitzar aquelles activitats no previstes o puntuals que en companyia dels infants són més complicades.

Aquest servei, al que poden accedir totes les famílies empadronades a la ciutat d'Igualada, està ubicat a la Casa del Parc, al Parc del Xipreret. L'horari és de dilluns a divendres, de 12 a 14 i de 17 a 20h. El preu del servei és d'un euro l'hora, i cada infant hi pot romandre un màxim de 2 hores continuades i de dos cops a la setmana.

Són tres persones les que porten el servei, a través de 'Dones amb empenta', una educadora i dues monitores.

La regidora de serveis socials, Pilar Salat, ha destacat aquest dijous en la inauguració oficial de l'espai, la importància d'un lloc per poder deixar una estona els infants, en hores no lectives, per tal que els pares i mares puguin disposar d'una mica de temps per ells mateixos.

_______________________

Horaris: de dilluns a divendres, de 12 a 14 i de 17 a 20h -

Preu: El preu del servei és d’1 euro per hora, que s'abonarà a la recollida de l'infant.

Vacances els dies festius i del 4 al 6 de gener

Telèfon 93 116 03 08

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.