TORNAR
PUBLICITAT

Mn. Josep Maria Mas, nou rector de la parròquia de la Sagrada Família d’Igualada

Relleu de Mn. Jaume Serra, després de 31 anys al capdavant de la demarcació més gran de la ciutat

societat
Dilluns, 21 juny 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Mons. Romà Casanova, bisbe de Vic, va signar aquest divendres dia 18 de juny el nomenament de l'igualadí Mn. Josep Maria Mas i Busqué com a nou rector de la parròquia de la Sagrada Família d'Igualada de la capital de l'Anoia. És un canvi molt destacable per la comunitat cristiana local, ja que suposa el relleu de Mn. Jaume Serra, que durant 31 anys ha estat el pastor de la major part dels igualadins: és la parròquia de la ciutat que té més habitants, uns 15.000.
PUBLICITAT

Mn. Josep Maria Mas juntament amb Mons. Romà Casanova

Mn. Josep Maria Mas era fins ara el rector de la parròquia de Santa Maria d'Artés i és molt conegut a casa nostra perquè durant tretze anys fou el director del setmanari Vida, des de 1988 —succeí en el càrrec a Mn. Josep Còdol— fins al 2001, en què desaparegué la històrica publicació igualadina. Mn. Jaume Serra, per la seva banda, és destinat a Manresa on col•laborarà amb les parròquies de la Seu i de la Mare de Déu Carme, i prendrà possessió com a canonge penitencier de la col·legiata de la capital del Bages.

Mn. Jaume Casamitjana, a Vic

Un altre nomenament que afecta a la comarca, és el de Mn. Jaume Casamitjana i Vilaseca, de 33 anys, i natural dels Prats de Rei, ha estat nomenat nou rector de la parròquia de la Divina Pastora de Vic, així com a delegat de joventut, en substitució de Mn. David Compte i Verdaguer, fill de Sant Martí de Tous.

Xavier Bisbal

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.