TORNAR

El "mòdul COVID" al costat del CAP de Montbui comença a construir-se

Hi haurà quatre mòduls d’aquesta tipologia a l’Anoia.

societat
Dissabte, 27 febrer 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El mòdul que entrarà en funcionament facilitarà que se separin els circuits entre els pacients que tenen COVID i els que no. Aquest mòdul de suport al CAP és un dels 120 que s'ubicaran durant els pròxims mesos per la geografia catalana i que serà gestionat pels equips d'Atenció Primària.

Els pilars de fonamentació del mòdulAquests darrers dies s'han construït els pilars de fonamentació per a un mòdul COVID-19 que s'ubicarà de forma annexa al CAP montbuienc. El mòdul ha d'instal·lar-se i posar-se en marxa  durant el mes de març, si es compleixen els terminis previstos. El mòdul ha de permetre poder separar i no interferir entre les tipologies de pacients. Hi haurà quatre mòduls d'aquesta tipologia a l'Anoia.

La irrupció de la COVID-19 ha suposat un important augment de feina als centres d'atenció primària, i molts d'ells no disposen d'espai suficient per fer un doble circuit per a pacients positius i els que no tenen la pandèmia. Aquest mòdul permetrà separar aquests circuits i guanyar espais molt necessaris per treballar amb major seguretat, tant per als pacients com per als treballadors. S'utilitzarà aquest espai annex per fer proves PCR, tests ràpids, identificació de contactes, exploracions, entre altres tasques.

CONSULTA AQUÍ LES DADES I GRÀFICS DE L'EVOLUCIÓ, DIA A DIA, DE LA COVID-19 A IGUALADA I L'ANOIA


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.