TORNAR
PUBLICITAT
PUBLICITAT

Montbui conclou el reforçament del mur d'escullera del Barri del Pi

El consistori ha invertit 387.000 euros en una obra per evitar nous despreniments

societat
Divendres, 11 setembre 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Montbui té per fi, després de sis anys de l'inici de les obres, arranjat el mur d'escullera del Barri del Pi. Malgrat que l'obra s'havia completat el 2015, en els anys següents hi va haver diversos despreniments. 

PUBLICITAT

L'Ajuntament montbuienc ha anunciat que s'han conclós els treballs d'arranjament i reforç del mur d'escullera sobre el riu Anoia al barri del Pi. L'obra ha permès refer el mur d'escullera, modificant alçades i elements constructius. Amb aquesta actuació, s'ha arranjat la problemàtica de les filtracions d'aigua derivades del col·lector existent, també s'ha inclòs la col·locació d'uns anclatges adequats a la dimensió i funcionalitat de l'obra, i s'ha afavorit un acabat que garanteix del tot l'estabilitat de l'actuació.

En aquesta intervenció, s'ha treballat per garantir que la proposta constructiva tingués el mínim impacte possible en l'entorn. Aquestes tasques d'arranjament i reforç han tingut com a objectiu resoldre definitivament els problemes derivats de la construcció inicial d'aquest mur d'escullera, el qual va patir despreniments parcials durant els anys 2015 i 2018,  sempre amb posterioritat a pluges fortes. Els treballs s'han dut a terme durant aquest 2020 i han anat a càrrec de l'empresa Perfo-Roca, per un total de 387.000 euros.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.