TORNAR
PUBLICITAT

Montbui instal·larà plaques fotovoltaiques a Mont-Aqua i Mont-Àgora

A Mont-Àgora, la inversió estarà amortitzada en cinc anys

societat
Dissabte, 18 setembre 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Mont-aQua i Mont-Àgora tindran els pròxims mesos instal·lacions fotovoltaiques per a l'autoconsum. Ha començat també la redacció d'un projecte executiu per instal·lar energia fotovoltaica a la Vinícola.

PUBLICITAT

Des de l'Ajuntament de Santa Margarida de Montbui s'estan ultimant diferents projectes d'instal·lacions de plaques fotovoltaiques en equipaments municipals, per fer nous passos cap a la sostenibilitat. La més important serà a l'edifici Mont-Àgora, on es treballa per fer possible una instal·lació fotovoltaica d'autoconsum, que tindria un cost de 127.000 euros i que estaria amortitzada en cinc anys (generaria un estalvi elèctric de 25.000 euros anuals). Es tracta d'una instal·lació amb una potència nominal de 100kWp.

També s'impulsarà una instal·lació fotovoltaica a Mont-aQua. S'aprofita una subvenció de 70.000 euros del programa operatiu FEDER (2014-2020) per promoure projectes singulars. El cost global del projecte serà de 140.000 euros. Es preveu que ambdós projectes siguin una realitat els pròximes mesos. D'altra banda, segons l'Ajuntament, s'ha iniciat ara la redacció d'un projecte executiu per la "instal·lació d'energia fotovoltaica a la Vinícola", en el marc d'un projecte finançat per la Diputació de Barcelona.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.