TORNAR

Mor l'empresari i exregidor de l'Ajuntament d'Igualada, Pere Rodrigo

societat
Dilluns, 16 maig 2022. 18:40. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Aquest diumenge moria, amb setanta-quatre anys, l'igualadí Pere Rodrigo i Montserrat. Òptic de professió, va continuar el negoci familiar Òptica Rodrigo, que enguany celebra el seu 75è aniversari. El 1989 va agafar el relleu de la seva mare Maria Montserrat, una dona emprenedora i tot un referent en el món de l'òptica i el comerç a la ciutat. Pere Rodrigo donà un gran impuls a l'empresa, ampliant-la en equipaments i serveis, juntament amb la seva muller, l'audioprotetista Maite Aribau i un dels seus fills, en Roger, que actualment està al capdavant de l'empresa, quan el malaurat Pere es va jubilar, el 2014. Tenis dos fills més, el Jofre i l'Arnau.

PUBLICITAT

 A part del vessant empresarial, Pere Rodrigo també va ser un agent actiu en àmbits com la política, la cultura i l'associacionisme a Igualada. Va ser regidor de l'Ajuntament d'Igualada (1987-1991) encapçalant la candidatura d'Esquerra Republicana de Catalunya, essent el primer regidor d'aquesta formació des de la "represa" de la democràcia.

Pere Rodrigo amb la seva muller Maite Aribau i el seu fill Roger.

Forjat en l'escoltisme, era un amant de la natura. Va participar en diverses entitats, com el Casino Foment, els Pastorets o l'associació de veïns del barri de Xauxa.

Pere Rodrigo, segon per l'esquerra a la primera filera, amb la resta de regidors de l'Ajuntament d'Igualada el 1978.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.