TORNAR
PUBLICITAT

Els Mossos fan una intervenció a les carpes d'Òdena per la presència de menors de 16 anys i substàncies il·legals

Els agents van requisar armes prohibides, com un puny americà, i van sancionar set persones per conduir sota els efectes de l’alcohol

societat
Divendres, 14 juny 2019. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Els Mossos i Inspecció de Treball de la Generalitat van executar una actuació conjunta el passat dissabte a les carpes d'Òdena. Els agents van denunciar diverses infraccions tant en matèria de permisos i infraccions de la legislació laboral com de vulneracions de la normativa de salut pública.

PUBLICITAT

Agents de la policia catalana van desplegar un dispositiu de control, durant cinc hores, a la zona de les carpes Sunset d'Òdena. L'operació es va fer en col·laboració amb  Inspecció de Treball de la Generalitat  i va portar a la denúncia al personal que feia el control dels accessos. Segons els Mossos, per "fer de controlador d'accés sense disposar de la corresponent habilitació, o tenir-la caducada", en altres casos "no portar visible la identificació com a personal de control d'accés" i exercir "funcions diferents a les pròpies". A dins la discoteca, van localitzar quatre menors de 15 anys -que hi tenen prohibit l'accés  per ser menors de 16 anys d'edat. Dos d'ells van ser lliurats als seus pares i dos van ser traslladats amb ambulància per estar sota els efectes de begudes alcohòliques un i l'altre de drogues.

Per part dels Mossos, hi van estar treballant tant serveis de de la comissaria de l’Anoia com serveis regionals de Manresa. A nivell d'Anoia,  Unitats de Seguretat Ciutadana (USC) i de Trànsit. I a nivell regional,  Policia Administrativa (URPA) i Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO). Els agents van fer una detenció per un delicte contra la salut pública, van intervenir drogues tòxiques, estupefaents o substàncies psicotròpiques, a més d'interposar una denúncia per falta de respecte i negativa a identificar-se i una altra per tinença i exhibició d'una arma prohibida, un puny americà. També en tres controls de trànsit durant la nit es van denunciar set persones per alcoholèmia i tres drogues.

A més, per part d'Inspecció de Treball, s'assenyala que es van detectar infraccions com "la localització de  treballadors sense contracte de treball ni alta en Seguretat Social, treball nocturn de menors i treballadors cobrant prestacions d'atur". Inspecció posarà en coneixement de Fiscalia els fets perquè s'insti la via penal i l'administrativa simultàniament.

PUBLICITAT

2 Comentaris

M

Marisol

Igualada

17 de juny 2019.00:11h

Respondre

I ón són les accions que ha fet l’Ajuntament sobre ”Nits de Qualitat?”
Completament d’acord amb el comentari de l’Eduard. Esfereïdor és encara una paraula massa suau.
El realment... Llegir més trist (entre altres coses) és que aquests nois i noies (i les propostes de les seves respectives famílies) no trobin altres coses millor que fer l’endemà que passar-se el matí, migdia i moltes vegades part de la tarda entre el llit i el sofà. La d’activitats de qualitat (recordem que a Igualada sempre es fan coses culturals i/o esportives) i converses amb gent interessant (la de les persones que els/les estimen) que es perdran !
Com ja vaig comentar en un article en un periòdic local fa uns mesos, tinguem en compte que durant la nit NOMÉS HI HA UNA SOLA AMBULÀNCIA DE SERVEI per a TOTA LA CONCA , si està ocupada amb algú que ha abusat de l’alcohol, no podrà atendre un altre servei més greu. Així de trist
Insto a fer aquestes intervencions tot el sovint que es puguin fer. Algun efecte tindran....

E

Eduard Ruiz

Igualada

15 de juny 2019.10:12h

Respondre

Dissabte 7, al voltant de les 12 de la nit, tornant de Barcelona, vaig repostar a la benzinera de Bon Àrea.

L’ambient era esfereïdor, mig a les fosques (la botiga estava tancada). Un... Llegir més ”formiguer” de joves (nois i noies) ocupaven la benzinera i els voltants i la llarg del polígon industrial (a peu o asseguts amb el “botellón”). Vaig pensar que passaria si algú llencés un llumí sobre un regalim de combustible.

Un fracàs de ”l’ordre públic”, però sobre tot com societat (pares, avis, professors, empresaris, administració) que no saben donar millor oportunitats (professionals, d’oci), acompanyades d’inculcar valor més positius, a una (bona ?) part jovent que puja.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.