TORNAR
PUBLICITAT

Multitudinari comiat a Mn. Jaume Serra

A la parròquia de la Sagrada Família d'Igualada

societat
Dimarts, 31 agost 2010. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Amb l’església de la Sagrada Família plena, diumenge a la tarda, va tenir lloc un acte final d’una jornada de comiat al fins ara Rector de la parròquia, Mn. Jaume Serra.
PUBLICITAT

Un guió preparat per Jaume Ferrer va ser el fil conductor de l’acte que va repassar gairebé de manera cronològica els 31 anys de la parròquia amb Mn. Serra al capdavant. Poemes d'Antoni Dalmau i Jover, Josep Rossell, Joan Canals, Manel Mateu, Mossèn Borràs il·lustraren aquest recorregut amb les veus d'Adriana Linares, Ma. Teresa Ratera Adoració Aliberch, Valentí Marimón i el mateix Jaume Ferrer.

El Cor de 'La Llàntia', dirigit per Josep Montaner, va donar relleu a la vetllada amb cinc interpretacions que foren molt aplaudides i posaren el públic dempeus.

L’acte va acabar amb la lectura d' 'Assaig de cantata per a una parròquia' de Carles Ma. Balsells, que va ser recitat magistralment per Jaume Ferrer.

Mn. Jaume Serra va rebre obsequis del Cor La Llàntia i de la feligresia de la parròquia, que va agrair amb sentides paraules i enmig dels aplaudiments de tothom.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.