TORNAR

Mútua Igualadina passa a formar part del grup MGC

Els gairebé 1.800 mutualistes de l’entitat igualadina comptaran ara amb els serveis del grup barceloní

societat
Dimarts, 12 octubre 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La històrica Mútua Igualadina queda absorbida per aquest grup barceloní. L'operació s'emmarca en el procés que ha portat a terme Mútia General de Catalunya per créixer a les comarques a través de la incorporació d'altres mútues especialitzades en salut i amb una forta implantació local.

PUBLICITAT

L'1 d'octubre es va fer efectiva la fusió entre Mútua Igualadina i MGC Mútua. Aquest grup, amb seu a Barcelona, assumeix a partir d'ara el global d'actius i passius que componen el patrimoni, les reserves i el fons mutual de Mútua Igualadina. Segons MGC Mútua "la fusió permet la creació d'una entitat més solvent, eficient i en condicions d'oferir un millor servei als seus mutualistes".

Mútua Igualadina comptava amb 1.781 mutualistes. Aquests "s'incorporen a MGC Mútua i passen a ser-ne mutualistes de ple dret, amb tots els drets i obligacions que es reconeixen en els seus estatuts socials". La fusió estava aprovada ja per les respectives assemblees, el desembre de l'any passat i ara s'ha consumat en rebre l'autorització de la Dirección General de Seguros y Fondos de Pensiones de l'Estat i la Direcció General de Política Financera, Assegurances i Tresor de la Generalitat de Catalunya.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.