TORNAR

Nova generació de pintures ecològiques per a la llar

Pintures Planell patrocina 'El manetes a casa'

societat
Dijous, 10 novembre 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Fins ara era habitual que després de pintar una habitació, aquesta no es pogués ocupar almenys durant un dia a causa de l'olor de pintura. Una bona solució per a les estances que han de ser ocupades ràpidament o per a les persones amb problemes d'al·lèrgia, són les pintures ecològiques que permeten una ràpida ocupació de l'estança després de ser pintades.
PUBLICITAT

Són ideals per a les persones amb al·lèrgies

Es tracta de pintures plàstiques amb un nivell de toxicitat molt baix que s'empren per pintar parets i sostres, sobre guix, ciment o pladur. L'assecat és ràpid i el treball posterior fàcil, ja que es renten amb aigua. Les pintures ecològiques estan fetes amb matèries primes naturals que no contaminen i són aptes per a persones amb problemes d'al.lèrgies.

Per tal de distingir-les de la resta, només cal que busqueu l'etiqueta ecològica europea que garanteix l'absència de substàncies tòxiques.

Alt rendiment: sense esquerdes ni escrostonats

A més, algunes d'aquestes pintures creen una capa porosa que evita les esquerdes i els escrostonats a causa de la condensació. Així, en mantenir les parets seques i transpirables, s'evita la formació de fongs i bacteris, això garanteix parets més higièniques i una durada més llarga de la pintura en bon estat.

Un altre dels avantatges de les pintures ecològiques és que són ignífugues. Gràcies a la seva composició mineral no desprenen gasos tòxics en cas d'incendi. Pel que fa al seu manteniment, requereixen un menor nombre de repintats, ja que la pintura aguanta més temps en bon estat i no necessita decapat.

Ecològica i aromàtica

Les pintures ecològiques també permeten que els afegiu additius (pigments, etc.) com és el cas de les pintures aromàtiques. Gràcies a elles podreu gaudir d'estances amb agradables aromes per ambientar casa vostra. Es tracta d'una alternativa en aquells casos en que es vulguin tapar determinades olors: tabac, humitat, mascotes, etc. Les pintures aromàtiques es comercialitzen en diversos aromes: llimona, vainilla, herba fresca, maduixa, ...

Si en voleu saber més, us esperem a PINTURES PLANELL.

Tenim un servei d'assessorament personalitzat per resoldre tots els vostres dubtes.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.