TORNAR

Nova temporada de la piscina municipal de la Pobla

La piscina obrirà el dia 15 de juny

societat
Diumenge, 9 juny 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La piscina municipal de la Pobla de Claramunt obrirà la temporada d’estiu el dissabte 15 de juny i finalitzarà el diumenge 15 de setembre. Els abonaments ja es poden fer a l’Ajuntament en horari d’oficina, de dilluns a divendres, de les 8 del matí a les 3 del migdia.
PUBLICITAT

Piscina municipal de la Pobla

L’horari d’obertura de l’equipament serà de dilluns a diumenge, de les 11 del matí a les 7 de la tarda. El primer dia l’entrada serà gratuïta. Els preus dels abonaments són molt diversos i algunes tarifes depenen de la situació familiar o individual, sempre i quan la persona o persones estiguin empadronades al municipi, com les famílies nombroses o monoparentals, les persones aturades o amb ingressos inferiors al salari mínim interprofessional o els jubilats i pensionistes majors de 65 anys. També hi ha l’opció de fer abonaments de 10 visites.

Del 25 de juny al 19 de juliol la regidoria d’Esports de l’Ajuntament organitza els cursets de natació. Les inscripcions es poden fer a les oficines municipals. Els horaris són: de les 5 a les 6 de la tarda per als infants de 3 anys; de les 6 a les 7 de la tarda i de les 7 de la tarda a 8 del vespre per als nens i nenes a partir de 3 anys; i de les 8 a les 9 del vespre per als adults. Els preus són de 50 € per als socis de la piscina i de 60 € per als no socis.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.