TORNAR

Nova torre de telecomunicacions a Rubió

Aquesta instal·lació donarà servei de TDT a dos nuclis d’aquest municipi

societat
Dimarts, 20 abril 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Dins el pla d’extensió dels serveis de comunicacions electròniques Catalunya Connecta, i més concretament en el marc de l’Anoia Connecta, s’ha procedit a la instal·lació d’una torre de telecomunicacions a la població de Rubió (Anoia). La construcció consta d’una estructura metàl·lica de 20 metres d’altura i d’una caseta prefabricada, i és obra de l’empresa SPARK IBERICA. La nova torre donarà cobertura de televisió digital terrestre (TDT) a dos nuclis de població disseminats d’aquest municipi de l’Anoia: Pla de Rubió i Rubió.

La nova torre a Rubió

L’Anoia Connecta, que és el nom que rep el pla d’extensió dels serveis de comunicacions electròniques de la comarca, suposa una inversió de 4,4 milions d’euros fins al 2010 i inclou un total de 58 actuacions per dotar de telefonia mòbil, internet de banda ampla i TDT tots el nuclis de població de més de 50 habitants, i de més petits, atenent a les especificitats del territori. Al mateix temps, també permetrà donar cobertura de banda ampla i telefonia mòbil a tots els polígons industrials de l’Anoia.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.