TORNAR

Oberta la convocatòria de subvencions per a les entitats juvenils de Capellades

Les sol·licituds es podran presentar fins al 16 de juliol

societat
Dilluns, 6 juliol 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'Ajuntament de Capellades ha obert una nova convocatòria de subvenvions per a projectes d'entitats locals adreçades als joves. Les sol·licituds es podran presentar fins al 16 de juliol. En aquesta convocatòria s’ha destinat un pressupost de 2.500€

 

La convocatòria s'adreça a totes aquelles entitats capelladines que durant el 2020 realitzin activitats destinades al jovent d la vila. 

Les bases es poden consultar a la web de l’Ajuntament de Capellades. Per a qualsevol informació, les entitats es poden posar en contacte a través del correu electrònic abenito@anoiajove.cat o a través del telèfon 679964684.

Les sol·licituds hauran de presentar-se amb la documentació requerida al Registre d’Entrades de l’Ajuntament de Capellades, situat al C/Ramon Godó, 9, de dilluns a divendres de les 9h a les 15h.

Com a novetat, "i davant de la complexitat de moltes entitats per avançar amb els seus projectes", l’Ajuntament de Capellades ha apostat per una pròrroga en les justificacions, per tal que totes les activitats executades fins a 31 de desembre puguin ser justificades fins al març del 2021, completant així l'any natural des de l'inici de la pandèmia.

"Les subvencions per als projectes d’entitats juvenils són una aposta ferma des que vam establir la regidoria de joventut, i reforça les actuacions que fa el teixit associatiu juvenil de la vila. Estem molt satisfets perquè, malgrat les circumstàncies actuals, es pugui mantenir aquesta aposta, que de ben segur tindrà un impacte molt positiu per a la vila", ha manifestat el regidor de Joventut capelladí, Miquel Sabaté.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.