TORNAR
PUBLICITAT

S'obre el termini per a sol·licitar subvencions per a la restauració de façanes

Obert fins el 29 de març i va adreçat a immobles de 40 anys o més

societat
Dilluns, 11 febrer 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Fins el 29 de març romandrà obert el termini per a la sol·licitud de subvencions per a la restauració de façanes corresponents a l’any 2019, per a immobles situats dins el terme municipal d'Igualada i que comptin amb una antiguitat de quaranta anys o més.

PUBLICITAT

Poden sol·licitar aquestes ajudes els propietaris o els usufructuaris de l'immoble i, en el cas d'una comunitat de propietaris, la persona que la representi. L’import de la subvenció atorgada si es compleixen els requisits podrà ser de fins el 40% del pressupost d'execució de l'obra, amb un màxim de 2.500 euros. En el cas concret d’edificis inclosos en el Catàleg del Pla Especial del Patrimoni, amb els nivells 1, 2 i 3, la quantia de la subvenció podrà arribar fins a un 50% del pressupost d'execució de l'obra, amb un màxim de 4.000 euros.

Un dels principals requisits és que els immobles estiguin situats dins el terme municipal d'Igualada i que comptin amb una antiguitat de quaranta anys o més. La intervenció haurà de ser comprensiva de tota la façana i haurà de millorar les seves característiques formals i d'acabats. Cal estar també al corrent de les obligacions tributàries amb l'Ajuntament d'Igualada i amb la Seguretat Social.

Podeu consultar els detalls de la convocatòria en aquest enllaç i els tràmits es poden formalitzar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), a la Plaça de l’Ajuntament, 1.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.