TORNAR

Òdena celebra la segona edició de les Jornades de la Vinyala

Es faran el 22 d’octubre al 21 de novembre, amb la participació de sis restaurants

societat
Divendres, 22 octubre 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

"Posar en relleu la importància de la tradició culinària d'aquest caragol a Òdena, molt lligada al territori de vinyes i camps de conreu que conformen el seu paisatge" és el principal objectiu de la segona edició de les Jornades de la Vinyala, com han explicat els seus organitzadors, l'Ajuntament d'Òdena, amb el suport del Consell Comarcal de l'Anoia i la Diputació de Barcelona. Unes jornades que començaran aquest divendres i s'allargaran fins al 21 de novembre, amb la participació de cinc restaurants de la Conca d'Òdena, que oferiran menús en què la vinyala serà la protagonista.

Els restaurants Fènix, Cal Taribó, L'Escorxador, El Racó del Traginer, el Canaletas i 

i el Samuntà seran els participants d'aquestes jornades. Durant un mes, a les seves cartes i menús, la vinyala tindrà un paper destacat. Es podrà degustar amb una àmplia varietat de receptes.

Les Jornades de la Vinyala van tenir, com a aperitiu, la celebració de la desena edició de la Fira de la Vinyala, que es va celebrar el passat 19 de setembre amb un gran èxit de participació.

Entre les noves mesures cal destacar que els infants que facin extraescolars a l'aire lliure no hauran d'usar mascareta, sempre que es mantinguin les distàncies de seguretat.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.