TORNAR

La parròquia de Carme signa la cessió del cementiri amb l'Ajuntament

el conveni vincularà ambdues parts fins a l’any 2044

societat
Dimarts, 8 abril 2014. 20:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L'Ajuntament de Carme i la parròquia del municipi han signat el conveni de cessió d’ús de la finca del cementiri i la gestió integral del Cementiri Parroquial de Carme per part del consistori.
Ja feia temps que s’estaven negociant els diferents punts de l’acord i ara, entenent que era una necessitat pel municipi, s’ha formalitzat el conveni que vincularà ambdues parts fins a l’any 2044.

Signatura del conveni

L’Ajuntament assumirà l’expedició de títols de sepultures i canvis de nom en forma de concessió administrativa regits per la normativa aplicable al dret local, també es responsabilitzarà del manteniment i la neteja del recinte, el manteniment i la neteja de la jardineria, d’obrir i tancar les portes del recinte, de l’inhumació i l’exhumació de cadàvers, del trasllat de restes dins del cementiri, de la col·locació de làpides i ornaments, de la gestió administrativa i de l’atenció al públic, de la construcció de nous nínxols, del cobrament de les taxes o tarifes, etc...

Properament, una vegada aprovada l’ordenança corresponent, s’informarà als actuals titulars de nínxols dels continguts d’aquesta cessió i com s’estructurarà el funcionament del cementiri. També s’informarà del procés a seguir per fer demanda dels nínxols no ocupats actualment. La signatura d’aquest conveni respon a les demandes que moltes persones de Carme havien fet reiteradament.

La primera actuació prevista és l’arranjament del camí, pel qual ja s’ha sol·licitat subvenció a la Diputació de Barcelona.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.