TORNAR
PUBLICITAT

El ple igualadí aprova l'atorgament de subvencions a entitats sense ànim de lucre

societat
Dilluns, 6 juliol 2020. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Al llarg del ple del darrer dimarts de juny, s'aprovava una moció de suport als treballadors i empreses auxiliars afectades pel tancament de Nissan a l'Anoia. Els grups, excepte C's, favorables també per demanar al Congrés que investigui la família reial espanyola.

Igualada aprovava en el darrer ple l'atorgament de subvencions a entitats sense ànim de lucre per a projectes i activitats d'interès social. Es va tirar endavant la proposta de l'equip de govern, amb el vot favorable de tots els grups municipals, tret del de Ciutadans, que s'abstenia. També es va donar llum verda a les bases que regulen la concessió d'ajuts per a les famílies usuàries de les llars d'infants i que són específicament per a llibres i material escolar, i per a escolarització i menjador.

En la sessió també es va informar de dos decrets per a la contractació amb caràcter d'urgència d'una treballadora social i del servei de monitors per ampliar l'oferta de places per desenvolupar l'Estiuet 2020. Durant el ple, es va aprovar la modificació de l'ordenança fiscal reguladora de la taxa per aprofitament i serveis dels mercats municipals i una operació de tresoreria amb Banco Santander.

Acabada la part resolutiva, es van tractar cinc mocions. El ple va aprovar, per unanimitat, una moció d'Esquerra per declarar Igualada lliure de racisme. Els republicans també van presentar una moció de suport a la petició al Congrés de Diputats de la creació d'una comissió d'investigació que permeti investigar les presumptes irregularitats comeses per membres de la família reial; la proposta va tenir el vot favorable de tots els grups, tret de Ciutadans, que s'abstenia. També va prosperar una moció presentada per Igualada Som-hi i Poble Actiu de suport als treballadors i empreses auxiliars afectades pel tancament de Nissan a l'Anoia. Hi va haver unanimitat en una moció presentada conjuntament per Poble Actiu i Esquerra per mantenir l'Escola de Dansa Pública a Igualada.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.