TORNAR

La Pobla de Claramunt comença les obres de millora del clavegueram del barri del Xaró

Aquesta actuació compta amb un pressupost de 48.000 euros finançats a través de la subvenció de la Diputació de Barcelona

societat
Diumenge, 21 maig 2023. 03:10. Redacció AnoiaDiari.
PUBLICITAT

Ha començat la primera fase de les obres de millora del clavegueram al barri del Xaró de la Pobla de Claramunt, que se centra en un tram de l'avinguda Corral de la Farga. Després d'una àmplia inspecció realitzada entre els darrers mesos de 2021 i l'inici de 2022, "es detectaven en aquest tram de la xarxa diversos problemes, com ara juntes degradades, connexions defectuoses, inundacions parcials i acumulació de brutícia".

Aquesta actuació compta amb un pressupost de 48.000 euros finançats a través de la subvenció de la Diputació de Barcelona. Donat l'abast d'aquests problemes, es proposava la substitució total la qual cosa implica la substitució de fins a 260 metres lineals de canonada de formigó prefabricat per una nova canonada de polietilè, la construcció de 5 nous pous de registre i la realització de connexions amb els embrancaments existents.

El traçat de la nova canonada seguirà el mateix recorregut de l'existent. El col·lector rep les aigües residuals procedents de l'Estació de Bombeig i Reixes (EBAR) Xaró, que recull les aigües del mateix barri i del municipi veí de la Torre de Claramunt.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.