TORNAR

La Pobla compta amb el Pla Director de Clavegueram que proposa una renovació per fases

Es proposa la construcció de tres sobreeixidors nous

societat
Divendres, 17 novembre 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'Ajuntament de la Pobla ha rebut el document que compila tota la informació sobre la xarxa de clavegueram del municipi. Es tracta d'un treball fet per la Diputació que quantifica també la inversió necessària i la sectorialitza per fases per poder millorar aquesta infraestructura. 

PUBLICITAT

La Diputació de Barcelona ha lliurat aquesta setmana a l'Ajuntament de la Pobla de Claramunt el Pla director de clavegueram del municipi. Amb el treball s'ha pogut inventariar tots els pous de registre i les canonades de la xarxa, amb una descripció de les seves característiques i el seu estat de conservació, i ha estudiat el seu funcionament tant per temps sec com per temps de pluja.

La travessia de la C-244, al bell mig del municipiL'estudi apunta que calen diverses actuacions per aconseguir "un òptim funcionament de la xarxa, amb diverses propostes de millora que en el seu conjunt han estat pressupostades en 1.154.000 euros". Entre les actuacions previstes hi ha una millora del funcionament de la xarxa de clavegueram en episodis de pluja mitjançant la construcció de tres sobreeixidors, la substitució de diversos col·lectors per d'altres amb diàmetres superiors per tal de millorar al conducció de les aigües residuals en el municipi, així com l'eliminació de l'estació de bombament i la impulsió del carrer Narcís Monturiol per connectar aquest tram a la xarxa en gravetat.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.