TORNAR
PUBLICITAT

Es posa en marxa una nova edició del grup de suport emocional i d’ajuda mútua a Igualada

Fins a finals de tardor, es faran 16 sessions d’una hora i mitja de durada

societat
Dimecres, 26 juny 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Un espai perquè les persones que treballen en l'àmbit de les cures puguin intercanviar experiències. Una psicòloga condueix les activitats del grup, que va arrencar el 21 de juny.

L'Ajuntament d'Igualada, a través de l'Àrea d'Atenció a les Persones de la Diputació, activarà el programa del Grup de suport emocional i d'ajuda mútua. Es tracta d'un espai de relació, de suport psicològic i d'intercanvi d'experiències i ajuda mútua entre persones cuidadores no professionals. Es pretén evitar la sobrecàrrega emocional i física de la cura, conèixer altres persones cuidadores i evitar la soledat i disminuir l'estrès per millorar així la qualitat de vida de les persones en situació de dependència.

Els participants de la primera jornada, el divendres 21Serà un grup d'un màxim de 20 persones que viuen a Igualada i que són cuidadores no professionals de persones en situació de dependència i que, des de Serveis Socials se'ls ha orientat a que participin d'aquestes sessions. El grup, conduït per una psicòloga, va iniciar l'activitat el divendres dia 21 de juny i que tindrà continuïtat un dia a la setmana durant els mesos de juny, juliol, setembre, octubre i novembre fins a un total de 16 sessions d'hora i mitja cadascuna a l'Espai Cívic Centre. Les persones interessades en rebre informació i/o participar de les sessions del grup cal que es posin en contacte abans amb un/una professional de Serveis Socials Bàsics a través del telèfon 93 804 75 81 per demanar una entrevista prèvia.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.