TORNAR

El programa Anoia Activa dedicarà el 2018 més de 500.000 euros en programes d'inserció

La meitat d’inversió es farà a través d’accions del Consell Comarcal

societat
Divendres, 15 desembre 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El programa de reinserció es ve fent a l'Anoia des de l'any 2007. Aquesta propera edició tindrà cinc línies diferents d'actuació, amb l'assistència tècnica per projectes d'economia social i solidària, el foment de la igualtat d'oportunitats entre home i dona, dos seminaris de suport al teixit productiu en  màrqueting digital i en eines comercials per a les empreses de la comarca, programes de qualificació professional i el projecte Co-Operativa dedicat a persones amb dificultats d'inserció. 

PUBLICITAT

El 2018 tindrà una nova edició del programa Anoia Activa, co-liderat per Consell Comarca i Ajuntament d'Igualada. La iniciativa s'emmarca dins el projecte 'Treball a les 7 comarques' i té com a objectiu estimular "la creació d'activitat econòmica i la generació d'ocupació mitjançant el suport integrat al teixit productiu i a les persones desocupades". Es vol també desenvolupar un entorn que afavoreixi la dinamització socioeconòmica de la comarca amb la implicació de les entitats locals i agents del territori. S'invertiran 579.499,58 euros per executar accions de suport a persones en situació de desocupació. Les dues institucions rebran en conjunt 521.549,62 euros, el 90% sobre el cost elegible com marca la convocatòria. La resta, el 10%, se'n fa càrrec el Consell Comarcal i l'Ajuntament.

Patrícia Illa i Jordi Badia van donar a conèixer els detalls d'aquesta convocatòriaEn la presentació de l'edició del 2018, Jordi Badia, conseller de Promoció Econòmica i Ocupació del Consell Comarcal de l'Anoia i Patricia Illa, regidora d'Ensenyament i Joventut de l'Ajuntament d'Igualada, van destacar la importància de treballar amb les entitats i agents del territori i escolar i buscar les seves necessitats per poder realitzar accions més concretes a les necessitats de la comarca. Tot esperant tancar el projecte Anoia Activa 2017 a finals de desembre, van mostrar satisfacció pels resultats obtinguts.  Enguany, de la subvenció atorgada, 521.549,62 euros, per a realitzar els programes i les actuacions, 264.043,61 són pels programes que duu a terme el Consell Comarcal i 257.506,00 per l'Ajuntament d'Igualada. 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.