TORNAR

Una quinzena de persones acaben la formació de carretoners del programa Anoia Activa

Aquesta proposta formativa del Consell ha consistit en 20 hores de formació preventiva i 170 de tècnica

societat
Dimecres, 11 desembre 2019. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El vicepresident primer del Consell, Jordi Cuadras, responsable de l'àrea de Promoció Econòmica i Infraestructures del Consell Comarcal de l'Anoia, lliurava els diplomes acreditatius a aquestes persones que han culminat el curs. Aquesta formació ha estat promoguda dins el programa Anoia Activa.

Jordi Cuadras, adreçant-se als alumnes del cursAquest desembre, els 15 participants inscrits a la formació Preparació de comandes i manipulació de càrregues amb carretó han finalitzat la formació i han rebut el diploma acreditatiu per part del Consell Comarcal. El vicepresident del Consell, en la cerimònia de lliurament, va reiterar "el compromís del Consell Comarcal a l'hora d'acompanyar aquelles persones que presenten més dificultats d'inserció laboral perquè puguin desenvolupar les aptituds necessàries per adaptar-se a les condicions del mercat actual".

Segons Cuadras, "d'acord amb altres administracions, des del Consell fem una aposta per a oferir formació en aquells àmbits on hi ha demanda d'ocupació per part de les empreses. El nostre objectiu és exercir de nexe d'unió entre les persones que es troben en situació d'atur i les empreses que tenen ofertes laborals".

Es tracta d'una aposta formativa del Consell, dins el programa Anoia Activa i subvencionada pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC). Es va iniciar el 23 de setembre al Campus Motor Anoia i va continuar, des del 30 de setembre i fins a finalitzar, el 15 de novembre, al Centre Tecnològic Comunitari de Masquefa, on també es van dur a terme les sessions pràctiques de maneig del carretó. La formació ha constat de 20 hores de formació transversal en prevenció de riscos laborals, tècniques de recerca de feina, igualtat d'oportunitats i sensibilització mediambiental i també de 170 hores de formació tècnica distribuïda en cinc unitats didàctiques: Procediments per la Preparació de Comandes, Sistemes i Equips per la Preparació de Comandes, Envasos i Embalatges, Manipulació de Carretó i Manipulació d'Aliments.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.