TORNAR
PUBLICITAT

El Rec.0 condicionarà durant aquests dies el trànsit en sectors del sud d'Igualada

La Ronda del Rec estarà oberta el trànsit, excepte el dissabte de forma intermitent

societat
Dimecres, 6 novembre 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

A partir d'aquest dimecres, 6 de novembre, i fins el dissabte 9, el barri adober d'Igualada és l'escenari del Rec.020. La celebració del festival de les botigues efímeres comportarà diverses afectacions en el trànsit del sector sud d'Igualada.

PUBLICITAT

Amb 80 marques i més de 60 adoberies convertides en 'pop-up stores', l'edició del Rec.0 que celebra el desè aniversari portarà a desenes de milers de persones al barri adober d'Igualada. L'esdeveniment comportarà tancaments d'alguns carrers, així com també zones d'estacionament prohibit. 

La Ronda del Rec, una de les artèries del sud d'IgualadaEn concret, els carrers afectats per talls de circulació i estacionament prohibit són els següents: carrer de Joan Mercader, carrer de Traginers, carrer de Joan Godó, Baixada Sant Faust -des del carrer Sol a Ronda del Rec-, que només serà de sentit de baixada, baixada Calot, Baixada de la Unió, carrer de Concepció amb placeta Blanquers, carrer de Creueta amb Sant Ignasi (obert si el volum de trànsit ho permet en sentit sud fins Ronda del Rec), carrer del Sol -entre els carrers Creueta i Baixada Unió-, carrer de Sant Antoni de Baix -de placeta Blanquers fins el carrer Llagasta-, així com també el carrer Llagasta.

També la ronda del Rec es tallarà de forma intermitent a l'alçada la rotonda amb Avinguda d'Àngel Guimerà durant el dissabte, en els moments en què l'afluència de visitants provoqui retencions de trànsit. La resta de dies es mantindrà sempre oberta, si bé es es veurà notablement incrementada la circulació de vehicles i es recomana utilitzar altres vials. No hi haurà afectacions en les zones blaves de parquímetres i tampoc no quedaran afectades les línies d’autobusos.

 

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.