TORNAR
PUBLICITAT

El reglament del Centre d'Innovació Anoia es canvia per activar l'explotació del servei de bar

La licitació d’aquest servei va quedar deserta el passat desembre

societat
Dimecres, 24 gener 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'Ajuntament de Vilanova ha introduït canvis en el reglament del Centre d'Innovació Anoia, inaugurat el 2014. Amb aquestes modificacions, el consistori vol reforçar l'atractiu de l'explotació del servei de bar i l'arribada d'un concessionari.

El darrer ple de Vilanova del Camí va aprovar una modificació del reglament de funcionament del Centre d'Innovació Anoia que bàsicament afectarà l'activitat del servei de Bar Restaurant. La idea és ampliar els horaris per a l'explotació d'aquest servei que de moment està sense contractació. El passat 11 de desembre es va finalitzar el termini per a la presentació d'ofertes i no se'n va presentar cap, amb la qual cosa la licitació es va declarar deserta.

El restaurant del Centre d'Innovació Anoia, per licitarAmb la modificació dels horaris, es permetrà que el bar restaurant pugui equiparar els seus horaris als de la resta de serveis de restauració del municipi. El regidor d'Urbanisme, Juan Manuel Cividanes assenyala "l'encert d'ampliar l'horari en aquests moments", tot referint-se a la modificació del POUM que també animarà algunes llicències que estan en marxa i que per tant faran encara més necessari el servei d'un bar al polígon. D'altra banda, el regidor de Promoció Econòmica, Francisco Palacios, va confirmar que "fora de l'horari habitual del Centre d'Innovació Anoia les portes d'accés al bar restaurant seran les exteriors i per tant, no es podrà accedir a les instal·lacions, ni fer servir els espais comuns".

La reforma d'aquest reglament, com va expressar Palacios, vol servir d'atracció per a l'oferta d'un possible explotador ja que equipara els horaris comercials als de la resta.
El punt es va aprovar per unanimitat. La licitació del concurs de bar va quedar deserta perquè no es van presentar candidats. És per això l'Ajuntament ja ha iniciat un nou procediment per mitjà del qual ha convidat diferents empreses que puguin estar interessades a fer una proposta per a l'explotació del bar restaurant.

 

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.