TORNAR
PUBLICITAT

Es reobre el tram de l'avinguda Josep Miró de Calaf que estava en obres per transformar-lo en un passeig

A partir d’ara, les diferents línies d’autobús tornen a realitzar el seu trajecte i parades habituals dins el municipi

societat
Dimecres, 12 agost 2020. 04:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Els treballs de millora s'han enllestit aquesta mes d'agost i s'està redactant el projecte per tal de continuar la transformació de tot el tram urbà de la carretera de Manresa en un passeig.

PUBLICITAT

Després de diversos mesos, on s'han hagut d'interrompre els treballs a causa de la Covid-19, el divendres 7 d'agost van finalitzar les obres i es va tornar a obrir el trànsit rodat que fins ara es desviava per un itinerari alternatiu.

Els treballs realitzats s'han centrat en el tram de la N-141b ubicat entre les cruïlles amb la carretera Llarga i el passeig Santa Calamanda i han consistit en: la construcció d'una vorera continua en el marge dret,  la implantació de passos de vianants accessibles a la cruïlla amb  la carretera Llarga, la millora del sanejament de la xarxa d'aigua potable i pluvial, la renovació de l'enllumenat públic i la plantació d'arbrat i arbustives per a buscar la imatge d'un passeig que es pugui perllongar al llarg de tota la travessera.

A mitjans de juliol, l'Ajuntament de Calaf va acordar amb la Diputació de Barcelona la redacció del projecte del següent tram de carretera que compren des de la rotonda de l'Estació fins a la cruïlla del carrer d'Isidre Vilaró.

A partir d'aquest dilluns 10 d'agost, les línies d'autobús tornen a fer el seu trajecte amb normalitat i han restablert les parades en els seus llocs habituals.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.