TORNAR

El Restaurant Sant Josep de Bellver de Cerdanya s'endú el primer Concurs de Capipota

societat
Dilluns, 9 juny 2025. 08:40. Redacció AnoiaDiari.

El restaurant Sant Josep de Bellver de Cerdanya va guanyar el I Concurs de Capipota de Catalunya, en el marc el Festival Vadefoodies. El jurat, integrat per Marc Castells, Maria Nicolau, Jonathan Nuevo i Rosa Molinero, va avaluar els plats de 22 concursants per escollir els guanyadors.

El premi d’or, valorat en 500 €, va ser per aquest restaurant pirinenc, mentre que el premi d’argent, de 200 €, va anar a parar al Restaurant El Caprici d’Igualada.

El capipota també va ser el gran protagonista de l’esmorzar de forquilla, que va aplegar un centenar d’assistents vinguts d’arreu de Catalunya. L’àpat va concloure amb la presentació del llibre Esmorzar de Forquilla d’Albert Molins i l’entrega, per primera vegada, del porró a l’Esmorzador de l’Any a Jonathan Nuevo, creador de l’aplicació Esmorzars de Forquilla.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.