TORNAR
PUBLICITAT

La seguretat és el tema central de les reunions del govern torredà amb els veïns

Els col·lectius que es reunien amb l’Ajuntament van destacar en positiu el paper dels agents municipals

societat
Dimecres, 21 febrer 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Les darreres setmanes, el batlle torredà Jaume Riba acompanyat dels regidors i regidores de l'equip de govern ha realitzat aquest mes de febrer dues reunions obertes amb tots els veïns i veïnes del municipi amb l'objectiu de recollir suggeriments, queixes i comentaris que afecten al municipi. L'alcalde es compromet a repetir la trobada cada sis mesos.

PUBLICITAT

El govern de La Torre i col·lectius de veïns i veïnes han mantingut dues trobades els últiums dies. La primera va tenir lloc el divendres 9 de febrer al centre social Font de l'Armengol i la segona i el 16 de febrer al centre social Sant Joan Baptista a la Torre. Els i les participants van poder exposar inquietuds, consultar sobre els projectes, proposar actuacions, entre altres, i van intercanviar opinions amb l'alcalde i regidor de l'activitat i acció de govern. Entre els diversos temes tractats, el tema de seguretat ciutadana és un dels que preocupa més als torredans. Tot i així es va valorar positivament el "bon funcionament" dels agents municipals.

Una de les dues sessions que van tenir lloc als equipaments veïnalsEls veïns també van posar sobre la taula la problemàtica de les males olors d'alguns contenidors i les deixalles fora d'aquests, al que el govern va recordar que properaments'iniciarà el nou sistema de recollida porta a porta amb el que la gestió dels residu ja no es farà amb contenidors. També van sorgir la demanada de fibra òptica. En aquest projecte l'Ajuntament ha iniciat algun estudi i s'hi està treballant. També la circulació i aparcament és un tema que els veïns creuen que podria millorar, algunes millores urbanístiques, entre altres propostes davant les queel consistoriva prendre nota per poder-hi treballar.

Riba considera la participació dels veïns i veïnes és molt important, ja que "ningú coneix el municipi i en concret el seu nucli, barri o zona tan bé com ells" i saben les mancances i les necessitats que tenen. Per aquest motiu es va comprometre a realitzar aquestes trobades cada sis mesos i a diferents nuclis del municipi.  A més, Riba va comentar que aquestes trobades segueixen la voluntat d'aquest equip de govern de donar més participació a la ciutadania en els projectes que s'han de fer al poble. Així, a més dels processos participatius específics que ja s'han començat com el dels pressupostos, es vol poder escoltar la veu dels veïns de primera mà, sobre el dia a dia al municipi.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.