TORNAR
PUBLICITAT

El servei d'aigua s'interromprà a una part d'Igualada per resoldre una avaria, la nit de divendres a dissabte

La previsió de la interrupció és d’unes set hores, per reparar un punt on hi ha una pèrdua d’aigua

societat
Dijous, 17 setembre 2020. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'afectació del tall inclou el Nucli Antic, part del Pla de Sant Magí i el Poble Sec, i els barris de l'est de la ciutat. La interrupció del servei es deu a millores que Aigua de Rigat executa en una canonada del carrer Alemanya.

PUBLICITAT

Segons informa la companyia Aigua de Rigat, hi ha programada una interrupció del subministrament a zones d'Igualada (vegeu imatge adjunta) durant la nit de divendres 18 de setembre i la matinada de dissabte 19. L'objectiu del tall és reparar una avaria per una pèrdua d'aigua que s'ha produït a la canonada de distribució. La interrupció del subministrament començarà a les 11 i finalitzarà a les 6 de la matinada.

L'empresa indica que per executar les reparacions la canonada s'ha de buidar d'aigua, a fi que "els professionals d'Aigua de Rigat puguin treballar amb tota la seguretat. Aquesta actuació obligarà a interrompre el subministrament d'aigua a les següents zones de la capital de l'Anoia: Igualada Centre, zona Mercat de la Masuca, barri Sant Agustí, barri Sant Crist, zona Rec, Polígon industrial els Blanquers, Poble Sec i barri Montserrat. L'actuació també afectarà en forma de fluctuacions de pressió en el subministrament d'aigua potable del municipi de Vilanova del Camí."

L'avaria es va detectar el dimecres 16 de setembre i en va informar l'empresa que feia obres d'urbanització al carrer Alemanya, a les Comes. Una vegada s'hagi buidat, es procedirà a arranjar el punt on hi ha la pèrdua: "es podrà començar a obrir lentament l'aigua perquè es vagin omplint les canonades afectades pel tall. Aquesta tasca s'estima que duri unes quantes hores per evitar que es produeixin cops d'ariet i sobrepressions." La companyia lamenta "les molèsties que aquesta reparació pot causar a la població afectada i es compromet a treballar amb la celeritat més gran possible per reparar l'avaria i restablir el subministrament amb totes les garanties al més aviat possible."

 

 

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.