TORNAR

El Servei d'Inserció Especialitzat d'Àuria ha atès a més de 1.200 persones en deu anys

Les insercions s’han fet amb la col·laboració de dos centenars d’empreses

societat
Divendres, 14 febrer 2020. 09:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El Museu de la Pell acollia, aquest dijous, un acte institucional amb representants del món polític, social i empresarial de l'Anoia i el Baix Llobregat per commemorar els deu anys del Servei d'Inserció d'Àuria. Entre els convidats, Josep Vidal, director general d'Economia Social, Tercer Sector i Cooperatives de la Generalitat.

PUBLICITAT

L'acte pels deu anys, a l'Auditori del MuseuEl 2020, el Servei d'Inserció Especialitzat de la Fundació Àuria celebra el seu desè aniversari. En aquest temps, han ajudat a més de 1.200 persones que es troben en situació de vulnerabilitat a trobar feina a través de formacions especialitzades o facilitant la contractació. Segons apunta l'ACN, les dades de la mateixa fundació indiquen que durant aquest temps han comptat amb la col·laboració de més de 200 empreses i s'han signat més de 930 contractes.

Primer, el radi del Servei d'Inserció ara l'Anoia i ara ha ampliat la seva xarxa al Baix Llobregat Nord. El Servei va néixer per donar resposta a les necessitats de diferents grups de persones i acompanyar-les en el procés de cerca de feina, en un context socioeconòmicament molt difícil, per culpa de la crisi. Segons la mateixa fundació, ha estat gràcies a la "corresponsabilitat i complicitat del teixit empresarial" que el projecte va poder arrencar i ha assolit aquests bons números.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.