TORNAR
PUBLICITAT

Els Serveis de Cirurgia de Catalunya es reuneixen a Igualada

El servei de cirurgia de l'Hospita d'Igualada és un referent important

societat
Dilluns, 24 febrer 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Els caps dels Serveis de Cirurgia dels Hospitals Comarcals de Catalunya s'han reunit a l'Hospital Comarcal d'Igualada. En aquestes reunions es debaten temes assistencials i també aspectes organitzatius d’interès per al col·lectiu, a més d’exposar diferents models de funcionament dels serveis quirúrgics.

La reunió es va dur a terme a l'Hospital d'Igualada

El Gerent del CSA, Dr. Ferran Garcia i el Dr. Xavier Feliu, Cap del Servei de Cirurgia i especialitats quirúrgica.

Aquesta trobada, és bianual i té un especial interès per als assistents que es faci a l’Hospital d’Igualada, ja que el Servei de Cirurgia d’aquest centre és un referent important en cirurgia laparoscòpica i mínimament invasiva.

El màxim responsable del centre, el gerent Dr. Ferran Garcia, va fer una presentació dels principals trets de l’entitat i de la darrera activitat anual del centre, així com també del propi Servei de Cirurgia que, ja destacat amb anterioritat per la seva excel·lència en qualitat i així ho demostra els premis rebuts a nivell estatal, destaca diem tant en temes assistencials com pel nou model de gestió del servei mitjançant un contracte intern de gestió del Servei. Això, ha permès guanyar en qualitat i eficiència, alhora que també ha augmentat la implicació dels professionals.

El Dr. Xavier Feliu, director del Servei de Cirurgia de l’Hospital d’Igualada, va exposar seguidament les línies estratègiques i d’organització del servei i l’augment d’activitat quirúrgica que ha tingut el centre en els darrers 7 anys, contribuint, així, a una reducció important de la llista d’espera. La reunió va comptar també amb la presència del president de la Societat Catalana de Cirurgia Dr. S. Navarro, que juntament amb els caps de serveis quirúrgics, van debatre sobre temes organitzatius com l’assistència quirúrgica urgent a Catalunya i temes tècnics de l’especialitat com són impulsar estudis multicèntrics als nostres hospitals en patologies molt prevalents com l’apendicitis aguda o la colecistitis a fi de disposar de pautes d’actuació comunes i, en definitiva, millorar l’eficàcia i seguretat dels nostres serveis de cirurgia.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.