TORNAR
PUBLICITAT

El setembre del 2011 començaran les obres de millora de la carretera que uneix Jorba i Copons

Milloraran la seguretat i la fluïdea del trànsit

societat
Divendres, 13 agost 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El departament de Política Territorial i obres públiques ha obert les licitacions de 13 obres de millora i conservació de la xarxa viària Catalana. Aquest projecte afectarà la nostra comarca ja que es preveu que durant el setembre de l’any vinent comencin les obres a la C 1412a entre Copons i Jorba per millorar-ne la seguretat i la fluïdesa del trànsit.

Aquest dimecres s’ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) l’actuació que incidirà en el ferm, el drenatge, els sistemes de protecció i la senyalització de la carretera entre Copons i Jorba. Els treballs començaran durant el primer trimestre del 2011 i tindran un període d’execució de 3 mesos i mig.

Una mica més a munt però a la mateixa carretera, a l’alçada de Prats del Rei i Calaf, la DPTOP també està executant unes obres de reforçament del ferm que es troben en fase avançada.

En concret, les millores que ara s’impulsen abastaran un tram de 5,4 quilòmetres de longitud, des des de l’inici de la carretera C-1412a a l’enllaç de l’Autovia A-2, fins al nord de la variant de Copons. Les principals actuacions previstes són:

  • Renovació del paviment, amb fresatgeslocalitzats a les zones que presentin més deteriorament i a les estructures, amb reposició de l’aglomerat i estesa d’una capa d’asfalt al llarg de tot el tramNeteja de totes les obres de drenatge transversal.
  • Recreixement de les cunetes transitables existents (en 2,8 quilòmetres) i formació de noves cunetes transitables (en 1,2 quilòmetres), per donar un sobreample a la carretera
  • Millora de la senyalització horitzontal i vertical.
  • Col•locació i adaptació de les barreres de seguretat, incosos els elements de protecció per a motociclistes, i l’abalisament.

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.