TORNAR

Setze odenencs participen en un nou curs d'alfabetització en català

Són 4 dones i 16 homes, provinents del Pakistan, Colòmbia, Senegal, Gàmbia, Algèria i Marroc

societat
Dilluns, 16 gener 2023. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Ha finalitzat un nou curs d'alfabetització en català a Òdena, adreçat a persones que o bé no han estat alfabetitzades en la seva llengua o bé desconeixen l'alfabet llatí i té com a objectiu promoure l'autonomia personal de les persones estrangeres immigrades i la igualtat d'oportunitats entre la ciutadania a través del coneixement del català.

En aquesta edició del curs, organitzat per l'Ajuntament d'Òdena i el Consell Comarcal de l'Anoia amb la col·laboració de la Fundació Sociocultural Atlas, hi han participat 16 persones, 4 dones i 12 nois, de procedències tan diverses com el Pakistan, Colòmbia, Senegal, Gàmbia, Algèria i Marroc.

El curs, de 45 hores de durada, s'ha fet el darrer trimestre del 2022 a la Sala Polivalent del Centre Cívic del Pla d'Òdena. A l'inici del curs es va fer recordatori de nivell bàsic de català per igualar els nivells i a poc a poc es va anar introduint nous temes, treballant sobretot l'expressió oral.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.