TORNAR
PUBLICITAT

La Societat La Lliga tanca la compra del Saló Rosa de Capellades

L’entitat s’acosta al miler de socis i espera seguir creixent en aquesta etapa

societat
Divendres, 14 juliol 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Pas històric per a una de les associacions capelladines amb més tradició. La Societat la Lliga ha concretat aquesta setmana la compra del Saló Rosa, la seu dels seus actes.

PUBLICITAT

El passat dimarts tenia lloc un fet històric a Capellades. La Societat La Lliga comprava el Saló Rosa. El president de l'entitat, Pep Vallès, "en nom de tots els socis i sòcies" feia efectiva la compra de l'espai que des de fa dècades tenien arrendat per part de la família Godó Rius. A l'acte hi assistien Maria Pilar Godó Rius acompanyada de la seva filla Pilar Argelich Godó; per part de la Lliga, l'esmentat president Pep Vallès Sanmartí, conjuntament amb la secretària Anna Font Rabassa i el tresorer Josep Sala Serra.

La rúbrica, amb la família Godó i els representants de La LligaLa firma es va fer davant el notari de Capellades Jorge Minguez Balaguer. Es va signar l'escriptura de compra-venda de l'immoble situat al carrer del Pilar, planta baixa del número 17 conegut com Saló Rosa. Una transacció llargament esperada, que s'ha pogut fer complint l'acord número 10 de l'assemblea general de la Societat, celebrada el 29 de gener d'aquest any. Aquest any, el 116è des de la fundació de l'entitat més antiga de la Vila de Capellades, La Lliga té per fi el Saló Rosa com a casa seva.

Aquestes setmanes s'enllesteixen els treballs dels lavabos que junt amb la millora de la teulada de la cafeteria, el cel ras, la instal·lació elèctrica i el pintat, faran que l'immoble compleixi amb tots els requisits tècnics i de comoditat. Ara mateix, La Lliga compta amb 925 socis, però "confiem que augmentarem amb nombre, corresponent a l'emprenedoria que La Lliga s'ha proposat, tant a nivell organitzatiu, de reformes estructurals i sobretot de programació". 

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.